Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Κύριος... ο Λινάρδος.... παράδειγμα πρός μίμηση για όλους τούς νέους..Υπομονή, σκληρή δουλειά και θυσίες και σωστή διαχείρηση απο το οικογενειακό του περιβάλλον....


Ανόρθωση: Από το Ζακάκι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»!

Την απόκτηση του  Ελλαδίτη μεσοεπιθετικού  Παναγιώτη Λινάρδου ανακοίνωσε η Ανόρθωση. Πρόκειται για 21χρονο παίκτη που αγωνίζεται στην ΑΕΖ Ζακακίου και θα ενταχθεί στην “Κυρία” το ερχόμενο καλοκαίρι.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε απο μικρή ηλικία απο την Ακαδημία ποδοσφαίρου του ΓΟΜ,και με σωστό προγραμματισμό συνδύαζε άψογα το ποδόσφαιρο και τις σπουδές του. Εδώ και τρία χρόνια αγωνίζεται στην Κύπρο και το ονειρό του έγινε πραγματικότητα ,με την μεταγραφή του σε μία απο τις καλύτερες ομάδες του ΄΄σμαραγδένιου νησιού΄΄.
“Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου σας ενημερώνει ότι μέσα στα πλαίσια της πολιτικής του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας, για ενίσχυση της ομάδας μας για το μέλλον, προχώρησε σε απόκτηση του Ελλαδίτη ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Λινάρδου για το καλοκαίρι.
Ο Παναγιώτης Λινάρδος είναι 21 χρονών (08/07/1991), αγωνίζεται στη μεσοεπιθετική γραμμή και αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία με την ομάδα της ΑΕΖ Ζακακίου. Με τα 8 τέρματα που πέτυχε μέχρι στιγμής με την ομάδα του Ζακακίου βρίσκεται στην τρίτη θέση του πίνακα των σκόρερ της Β’ κατηγορίας. Ο Λινάρδος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το Σωματείο μας διάρκειας 1+4 χρόνια και θα ενσωματωθεί στην ομάδα μας το καλοκαίρι.
Ο Παναγιώτης Λινάρδος, όπως και όλες οι υπόλοιπες μεταγγραφές που θα ακολουθήσουν θα δώσουν το παρών τους στο “FAN DAY” που θα γίνει την Τετάρτη 30/01 από τις 15:00 μέχρι τις 18:00 στις εγκαταστάσεις του “Αντώνης Παπαδόπουλος”.
.......................................................................................................................................................