Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

ΕΛΠΙΔΕΣ ΙΩΑΝ.-ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 1-2 ....Μαρία Καπνίση......Ένα αστέρι ανατέλλει...

Παληκαρίσια εκτός έδρας νίκη πέτυχε η γυναικεία ομάδα του Μεσολόγγι 2008 επι των Ελπίδων Ιωαννίνων με 2-1.Παρότι η εμφάνιση της Μεσολογγίτικης ομάδας δεν ήταν καλή πήρε μια  σπουδαία  νίκη απο έναν μαχητικό αντίπαλο που πάλεψε το μάτς μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Σταματελόπουλου.
Στο σκόρ προηγήθηκαν οι γηπεδούχες στο 70΄όταν σε σέντρα -σούτ  της Τσάγκα Β. αιφνιδιάστηκε η Ε. Κάππα και ανέλπιστα έγινε το 1-0.
Στο 73΄η 13χρονη Καπνίση με φανταστική ενέργεια απέφυγε 2 αντίπαλες παίκτριες και με καταπληκτικό σούτ στέλνει την μπάλα στην γωνία και ισοφαρίζει σε 1-1.
Στο  84΄η Καπνίση ξανά πρωταγωνιστεί ξεφεύγει απο την αντίπαλη άμυνα και ΄΄σερβίρει έτοιμο γκόλ ΄΄στην επερχόμενη Θ. Κουτσουπιά [χρυσή αλλαγή] και με κοντινό πλασέ κάνει το τελικό 1-2.
Απο τις Ελπίδες διακρίθηκαν οι Λισγάρα,Τσάγκα Β.,Ράπτη,Τσαγκογιανακη.
Απο το Μεσολόγγι 2008 οι Καπνίση Μ.,Χονδρού ,Τραυλού Α.,Καραμανοπούλου Σ.



Καλή η διαιτησία των Σταματελόπουλου-Σειμεντη-Μαλτέζου [Αρτας]
Ελπίδες Ιωαννίνων...Λέκκα,Παπαδημητρίου,Κώτση,Διαμάντη[76΄Γούσια],Τσαγκογιανακη,Μαντζιου[46΄Ασλανίδου],Βαίτση,Ζώτου,Λισγάρα,Τσάγκα Β.,Ράπτη
Μεσολόγγι 2008..Κάππα Ε.,Μόκκα,Τραυλού Ε[73΄Κουτσουπιά].,Χονδρού Μ.,Τραυλού Α.,Πρασσά ,Σούλα Π.,Μαρκουτσά[90΄Κατσαρη],Καπνίση Μ.,Καραμανοπούλου,Χοτζάι Πελ.