Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

ΑΕΜ: Νίκη με 4-1 και στους +6 απο τα Τρίκαλα


Νίκη για την ΑΕΜ 4-1 απέναντι στην Φιλοθέη Άρτας, που σε συνάρτηση με την ήττα τον Τρικάλων στο Διάσελο πήρε βαθμολογική ανάσα 6 βαθμών.
 Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με πολλές προσωπικές μονομαχίες είχαν  την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρεθήκαν το μεσημέρι της Κυριακής στον ΔΑΚ Μεσολογγίου.Το σκορ για την ΑΕ Μεσολογγίου άνοιξε στο 30΄ο Καρακίτσος  1-0,στο 34΄ο Γιαννούλης Θ. σε σκληρό μαρκάρισμα που θα κάνει στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα δεχτεί την δεύτερη κίτρινη κάρτα και θα αφήσει την ομάδα του για τον υπόλοιπο αγώνα με 10 παίκτες. Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου στο 41΄ο Πέντσας να κάνει το 2-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο στο 51΄με τον Πέντσα να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα θα γίνει το 3-0,στο 83΄ο Παππάς θα μειώσει το σκορ για τους φιλοξενούμενους σε 3-1 ,με τον Τσιούνη να διαμορφώνει στις καθυστερήσεις του αγώνα το 4-1.
Το φιλμ του αγώνα:
μεγαλη ευκαιρία με τον Πετσίνη σε πλεονεκτική θέση να στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βαρέλη.
13΄σουτ του Φράγκου έξω από την μεγάλη περιοχή ασθενής απόκρουση του Βαρέλη προλαβαίνουν και διώχνουν οι αμυντικοί.
24΄ μαρκάρισμα του Μαντέλου πάνω στον Νάσιο που θα επιφέρει τον τραυματισμό του τελευταίου και θα αντικατασταθεί από τον Μπιρμπίλη.
30΄γκολ για την ΑΕΜ, γρήγορη εκτέλεση φάουλ από αριστερά από τον Πελέκη που βρίσκει τον Πέντσα, σέντρα του τελευταίου, πέταγμα στην καρδιά της άμυνας από τον Καρακίτσο και 1-0.
33΄ανατροπή του Παππά μέσα στην μεγάλη περιοχή και έντονες διαμαρτυρίες τον φιλοξενούμενων για πέναλτι.
34΄δευτερη κίτρινη κάρτα στον Γιαννούλης Θ. για επικίνδυνο παιχνίδι, με 10 για τον υπόλοιπο αγώνα η Φιλοθέης.
41΄γκολ για την ΑΕΜ, όμορφη εναλλαγή της μπάλας Πέντσα – Καρακίτσου, με τον τελευταίο να κάνει την καθετή μπαλιά με αποδέκτη και πάλι τον Πέντσα που με πλάσε θα κάνει το 2-0.
43΄μεγαλη ευκαιρία να μειώσει στο σκορ πριν το ημίχρονο η Φιλοθέη όταν κεφαλιά που θα επιχειρήσει ο Νταλάκας θα περάσει ελάχιστα άουτ από το δοκάρι του Ρόκκου.
51΄γκολ για την ΑΕΜ, λόμπα του Καρακίτσου που βγάζει σε θέση τετ-τα-τετ τον Πέντσα και με πλασέ θα κάνει το 3-0.
54΄σεντρα του Τρουμπούκη κεφαλιά του Κυριακόπουλου άουτ.
73΄σουτ του Τσιφλίδη περνάει άουτ.
74΄σεντρα του Νταλάκα σουτ από τον Λώλη ελάχιστα αουτ.
78΄πλασε του Τσιούνη περνάει άουτ.
82΄σουτ του Τσιούνη με υπερένταση θα αποκρούσει ο Βαρέλης.
83΄γύρισμα της μπάλας από τον Λώλη με αποδέκτη τον Παππά μέσα στην μεγάλη περιοχή που με πλασέ στην απέναντι γωνιά του Ρόκκου θα μειώσει το σκορ σε 3-1.
86΄καθετη μπαλιά από τον Νούλα Σ. που βγάζει σε θέση τετ-τα-τετ τον Τσιούνη που με σουτ θα σημαδέψει το αριστερό κάθετο δοκάρι του Βαρέλη.
90΄ μεγάλη ευκαιρία για την Φιλοθέη με τον Λώλη να κάνει το σουτ ,σωτήρια απόκρουση με τα πόδια από τον Ρόκκο.
92΄γκολ για την ΑΕΜ, αναμπουμπούλα στην άμυνα της Φιλοθέης προβολή του Τσιούνης θα κάνει το τελικό 4-1.
ΥΓ. Στο ημίχρονο ο ποδοσφαιριστής της Φιλοθέης Νάσιος θα μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, με τις πρώτες εκτιμήσεις να μην είναι ενθαρρυντικές..
Διαιτητής: Καλύβας Ιωάννης, Βοηθοί: Γασπαρινάτου Μ. - Αλεξόπουλος Γ. (Αχαϊας)
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Σ. Σαρρής): Ρόκκος, Καντάνης, Μαντέλος, Δάρδας, Πελέκης, Δενδρινός, Πετσίνης (53΄ Τσιούνης), Μακρής (75΄ Νούλας Σ.), Πέντσας, Καρακίτσος (63΄ Χαρατσής), Φράγκος.
ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ (Δ. Νταλάκας): Βαρέλης, Τρομπούκης, Μπάκας (65΄ Λώλης), Γιαννούλης Δ., Τσιγαρίδας Δ. (46΄ Θέμελης), Νάσιος (24΄ λ.τρ. Μπιρμπίλης), Γιαννούλης Θ., Κυριακόπουλος, Νταλάκας, Τσιφλίδης, Παππάς.
aitosports.gr