Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ντέρμπι με τα όλα του στο Λουτρό!!!!!

Ο Παναμβρακικός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι στο Λουτρό

Ο Παναμβρακικός κατόρθωσε να πάρει το μοναδικό αποτέλεσμα που χρειαζόταν στο σημερινό παιχνίδι και να περάσει μπροστά στη βαθμολογία που οδηγεί στην απευθείας άνοδο στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Το χρυσό γκολ της νίκης πέτυχε ο Μακρής στο 19΄ με έξυπνο ψηλοκρεμαστό σουτ στην κενή εστία του Αμβρακικού Λουτρού. Αν και η ομάδα του Λουτρού είχε από το 57΄το πλεονέκτημα παιχτών καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Τσιτσομήτσος, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες (δύο εκ των οποίων σταμάτησαν στο δοκάρι) και να σημειώσει κάποιο τέρμα. Οι φίλαθλοι, που κατέκλυσαν σήμερα το γήπεδο του Λουτρού, απόλαυσαν ένα καταπληκτικό παιχνίδι, από τις δύο κορυφαίες ομάδες του ομίλου. Άριστη η διαιτησία, φανερώνει και το επίπεδο του διαιτητή κ. Στυλιαρά, που διαχειρίστηκε πολύ καλά το δυνατό αυτό ντέρμπι, με τους βοηθούς Κολοσιώνη, Χουλιάρα.
Οι φάσεις του αγώνα:
19΄ Η πρώτη καλή φάση του αγώνα με μακρινό σουτ από αριστερά, ο Στασινός βγαίνει στα όρια της μεγάλης περιοχής και διώχνει με γροθιές, η μπάλα καταλήγει στο Μακρή ο οποίος βλέπει την κενή εστία και με έξυπνο ψηλοκρεμαστό σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, 0-1.
23΄ Ο Φίλος από δεξιά περνάει 3 αντιπάλους σεντράρει αριστερά στη μεγάλη περιοχή η μπάλα στο Δράκο πασάρει στο κέντρο της εστίας στον Τσιτσομήτσο που είναι αμαρκάριστος, σουτ, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
28΄ Γέμισμα στη μικρή περιοχή του Παναμβρακικού αποδέκτης ο Καρακώστας από το σημείο του πέναλτι σουτ, άουτ.
37΄ Δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Μπεκατώρου Α., άουτ.
39΄ Δυνατό σουτ του Παγώνη έξω από την περιοχή, μόλις άουτ.
42΄Γέμισμα στη μικρή περιοχή του Παναμβρακικού, ο Μακρυπίδης γλιστράει δεν καταφέρνει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
45΄ Εκτέλεση φάουλ από αριστερά για το Λουτρό στο ύψος του πέναλτι ο Ρόκκος διώχνει με γροθιές πριν πιάσει την κεφαλιά ο Καρακώστας.
50΄Εκτέλεση κόρνερ για τον Αμβρακικό, στη μικρή περιοχή ο Καρακώστας πιάνει την κεφαλιά η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
60΄ Δυνατό μακρινό σουτ του Τσιλίκη Θ., διώχνει σε κόρνερ ο Ρόκκος.
75΄ Ο Δράκος φεύγει μόνος από το κέντρο, τετ α τετ με το Στασινό, σουτ, αποκρούει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.
80΄Σουτ από Αριστερά στη μικρή περιοχή ο Νεφρός, η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι.
85΄Μακρινό σουτ του Αυγέρη, μπλοκάρει εύκολα ο Ρόκκος.
Συνθέσεις:
Αμβρακικός Λουτρού:Στασινός, Αλπέντζος, Γουρούνας(60΄Φονιάς), Σαλμάς, Νεφρός, Τσιλίκης Θ.(63΄Νίκας), Παγώνης, Μακρυπίδης, Καρακώστας(86΄Τσιόντζιος), Γώγα, Αυγέρης.
Παναμβρακικός Μπούκας: Ρόκκος, Παππάς, Ζαβιτσάνος(81΄Τσιάκαλος), Στάμος, Μπεκατώρος Σπ., Κυρόσιμος, Μπεκατώρος Α., Δράκος(83΄Παπανίκος), Τσιτσομήτσος, Φίλος, Μακρής.

Η διοίκηση του Παναμβρακικού Μπούκας ευχαριστεί τον Αμβρακικού Λουτρού για τη φιλοξενία, εύχεται καλή πορεία και εκπλήρωση του στόχου της ομάδας, περιμένοντας τη νέα σεζόν να ξαναβρεθούν ξανά αντίπαλοι στην Α κατηγορία της ΕΠΣ.Αιτωλοακαρνανίας
e-maistros.gr/


.

Το βίντεο του αγώνα – αμφισβητούμενες φάσεις -δηλώσεις προπονητών θα έχετε την ευκαιρία να τα παρακολουθήσετε εδώ τις επόμενες ώρες!
-amvrakiko-panamvrakikosamvrakiko-panamvrakikos.jpg1amvrakiko-panamvrakikos.jpg2amvrakiko-panamvrakikos.jpg3amvrakiko-panamvrakikos.jpg4amvrakiko-panamvrakikos.jpg5amvrakiko-panamvrakikos.jpg7amvrakiko-panamvrakikos.jpg8