Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Mε ισοπαλία ξεκίνησε την διαδικασία των play-offs η Αναγέννηση Μεσολογγίου.

.
Α.Ο.ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-1-1

 Οι Μεσολογγίτες ποδοσφαιριστές   δεν "απεδρασαν" με τους 3 βαθμους της νικης,καθως η "αστοχια" των ποδοσφαιριστων της Αναγέννησης  σε 7 τουλαχιστον κλασικοτατες ευκαιριες,ειχαν ως αποτελεσμα η ομαδα να "κολλησει" στο ισόπαλο αποτέλεσμα απο την μαχητική  άλλοτε κραταιά ομάδα του Ελαιοφύτου στην πρεμιέρα των play-offs για την άνοδο στην Β΄Κατηγορία...Στα μείον του αγώνα για την Αναγέννηση οι τρείς αναγκαστικές αλλαγές που πραγματοποίησε ο προπονητής Κουρνέτας Μάκης.
Μεσα σε ολα αυτα προστεθηκε και η  διαιτησια του Βελαώρα ,που ακυρωσε κανονικότατο  γκολ του Χαμοσφακίδη στο 65'.
Εκει που βλεπεις την μπαλα να αναπαυεται στα διχτυα του Kαιπάνου Β.,ξαφνικα
ο Βελαώρας[που στην φάση αυτή χάλασε την καλή του σε γενικές γραμμές διαιτησία του] σφυριζει,αφου "ανακαλυπτει" επιθετικο φαουλ του σκόρερ  σε μια
στιγμη διεκδικησης με παικτη του Ελαιοφύτου μεσα στη μεγαλη περιοχη...
Στο 5’  σε γέμισμα απο μακριά του Κοκοσούλα  αιφνιδιάζει  τους αμυντικούς και λάθος εκτίμηση του Σταθάτου  που είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα 1-0.
Πρίν ακόμη συνέλθει απο την ψυχρολουσία η Αναγέννηση είδε νέο μακρινό σούτ του σκόρερ στο 30΄να αποκρούεται απο το οριζόντιο δοκάρι.
Η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο του Σαμαρά Γ. στην θέση του τραυματία Σαρρή Λ., άλλαξε το αγωνιστικό πρόσωπο της Μεσολογγίτικης ομάδας που ανέλαβε τα ηνία του αγώνα, και στο 38΄μετά απο ΄΄κλέψιμο ΄΄ της μπάλας απο τον Χαμοσφακίδη γυρίζει στον Ρισβά που πατά την μπάλα στον επερχόμενο Σαμαρά που με ωραίο σούτ φέρνει το παιχνίδι στα ίσα.Στο δεύτερο ημίχρονο έχουμε ενα κρεσέντο χαμένων ευκαιριών απο τους παίκτες της Αναγέννησης με Χαμοσφακίδη 47΄,64΄,84΄[η ευκαιρία του αγώνα],Ρισβάς Ν. 59΄,87΄,Καλύβας Π. 82΄,89΄.
Η διαιτησία του Βελαώρα που στο 66’ αφησε  και τις  δύο ομάδες  με 10 παίχτες αφου απέβαλε  Κατσάνο[Αναγέννηση] και Καϊπάνου  Γ.[Ελαιόφυτο],ελέγχεται για την φάση που ακύρωσε κανονικό γκόλ της φιλοξενούμενης ομάδας στο 65΄,ενω πολυ καλοί ήταν οι βοηθοί του Μπουκουβάλας και Καζανάς.

 ΑΟ ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ (Καρτσακλής Θωμάς): Καϊπάνος Β., Χαραμης, Δημητρόπουλος (84’ Χασιώτης), Γιώτης (70’ Πεταρούδας), Καϊπάνος Γ., Καρδάρας, Μακεδόνας (78’ Καράνταλης), Σαλαούνης, Σιμονιάν, Κοκοσούλας, Τουρλίδας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Κουρνέτας Μάκης): Σταθάτος (46’ λ.τρ. Κούστας  Λ.), Παναγιωτόπουλος Α., Καρβέλης  Χ., Κατσάνος Π., Παπουτσόπουλος Α., Σαρρής (15΄λ.τ Σαμαράς), Καλύβας Π., Μακρής Κ., Στάθης (79’ λ.τρ. Μωραΐτης), Ρισβάς  Ν., Χαμοσφακίδης Διον..