Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ξεκίνησε το «χτίσιμο» της Ακαδημίας Ευηνοχωρίου....Ανανέωσε και ο Γιάννης Γιερατσιάν

 Σε γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται το «χτίσιμο» της Ακαδημίας ενόψει της νέας χρονιάς, που θα βρει   την Ευηνοχωρίτικη  ομάδα να αγωνίζεται στην Β’ κατηγορία

Η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία της ομάδας, χουν «πέσει με τα μούτρα στην δουλειά» για την δημιουργία της νέας Ακαδημίας Ευηνοχωρίου. Πρώτο μέλημα των ανθρώπων της Ακαδημίας  είναι η διατήρηση του βασικού κορμού από το περυσινό ρόστερ της ομάδας και μετέπειτα να καλυφθούν τα όποια κενά υπάρχουν σε αυτό.Σήμερα  ανακοινώθηκε από την διοίκηση της ομάδας η παραμονή και επίσημα του Γιάννη Γιερατσιάν, ακολουθώντας τον δρόμο του Δημ. Τρικαλινού.
 ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ Η «ΣΗΜΑΙΑ» ΓΙΑΝ. ΓΙΕΡΑΤΣΙΑΝ
Κάτοικος Ευηνοχωρίου  θα είναι για μία ακόμη χρονιά ο Γιάννης Γιερατσιάν, ο οποίος ανανέωσε την συνεργασία με την Ακαδημία..Η "σημαία" έμεινε στον ιστό της στην Ακαδημία με τον Γιάννη Γιερατσιάν να ανανεώνει με την ομάδα όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και έχει συνδέσει το όνομα του τα τελευταία χρόνια και ως αρχηγός αρκετές φορές..
Έτσι η τεχνική ηγεσία της ομάδας  θα έχει στην διάθεση της  την νέα περίοδο τον ποιοτικό  και καλό αμυντικό , κάνοντας έτσι ένα δυναμικό ξεκίνημα στις ανανεώσεις.
Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής παρά τις προτάσεις που είχε και από άλλες ομάδες θα φοράει και τη νέα σεζόν την φανέλα της Ακαδημίας Ευηνοχωρίου...