Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Λιαρος Μάνθος: BestGoal 13ης αγωνιστικής

 Θα μπορούσε χαρακτηριστικά να θεωρηθεί ως ο ποδοσφαιριστής των τίτλων.
 Ο Μάνθος Λιάρος από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Κομοτηνή οι ομάδες βάλθηκαν να τον αποκτήσουν. Αν και ο ίδιος είναι lowprofileστον αγωνιστικό χώρο γίνεται ηγέτης . Στα τέσσερα χρόνια που είναι εδώ έχει πάρει τρία πρωταθλήματα αλλά και τρία κύπελλα, ενώ έχει ζήσει μοναδικές στιγμές στην Δ’ και Γ’ Εθνική με την ομάδα του Κοσμίου. Εξαιρετικός με την μπάλα στα πόδια του αλλά και στο οργανωτικό κομμάτι. Φέτος είναι στο πλευρά της Ελπίδας Σαπών που μαζί με νέους αλλά και παλιούς παίκτες της ομάδας έχουν κάνει πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα αλλά και στο κύπελλο. Με τον Μάνθο βρεθήκαμε για να του απονέμουμε το βραβείο  BestGoalγια την 13η αγωνιστική απέναντι στο Κόσμιο, την πρώην του ομάδα. Ο ποδοσφαιριστής μιλάει για όλα.

Για την νέα του, ομάδα για τις προηγούμενες αλλά και το πώς αυτός βλέπει την φετινή πορεία της Ελπίδας. Ήταν μια από τις καλύτερες κουβέντες που κάναμε με κάποιον παίκτη και αυτό διότι ο ενθουσιασμός που βγάζει ο συγκεκριμένος για το πώς βιώνει το ποδόσφαιρο είναι μοναδικός.
lega.gr

Πολυμέσα


O πρώην ποδοσφαιριστής της Θύελλας Παραβόλας και της Α.Ε.Μεσολογγίου  Λιάρος Μάνθος με την παίχτρια του Μεσολόγγι 2008 Μαρία Γρομητσάρη στην Κομοτηνή [απο το πρόσφατο ταξίδι της γυναικείας ομάδας στην πρωτεύουσα της Ροδόπης].