Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Παραλειπόμενα και φωτογραφικό υλικό από τους αγώνες των μικτών Ζακύνθου με την Αιτ/νία


Κάποια παραλειπόμενα αλλά και φωτογραφίες από τους αγώνες των μικτών ετοιμάσαμε πριν λίγο για τους αναγνώστες μας. 
 
Με το κριτήριο ότι έχουν αρκετό ενδιαφέρον, τα δημοσιεύουμε. 
 
***Ξεκινάμε από το χώρο της διαιτησίας, καθώς τη θέση του Πλεμμενόπουλου Σαρ. που είχε ορισθεί για σήμερα πήρε ο Γιώργος Μπλάνας, ταξιδεύοντας για άλλη μια φορά στη Ζάκυνθο, λόγω κολλήματος του πρώτου.

alt
























***Απλός, προσιτός και έμπειρος πλέον διαιτητής ο Καλαματιανός, σφυρίζει για 2η συνεχόμενη χρονιά φέτος στη Β' Εθνική.  Είναι από τους διαιτητές που σφυρίζουν ότι βλέπουν, θαρρείς ότι δεν έχει πονηράδα όταν τον παρακολουθείς να διευθύνει μια συνάντηση. 
 
 
***Ο Μπλάνας έχει σφυρίξει αρκετές φορές Ζακυνθινές ομάδες. Πέρυσι να ξέρετε είχε σφυρίξει τη συνάντηση της Ζακύνθου με τον Πιερικό για το Κύπελλο, αναγκάζοντας τον τεχνικό της Ζακύνθου Δημ. Μαγκαφίνη να του δώσει το χέρι στο τέλος για την απόδοσή του.
 
 
***Είναι σύζυγος της Κατερίνας Σταθοπούλου, γνωστής νομικού στην Καλαμάτα που έχει πατέρα τον Αριστείδη Σταθόπουλο, Πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας και ισχυρό... πρόσωπο στην ΕΠΟ. Ο Μπλάνας είχε σφυρίξει και τον αγώνα της Θύελλας με τη Δόξα Νέας Μανωλάδας πέρυσι για τα μπαράζ ανόδου στη Δ' Εθνική. 
 
 
***Οι βοηθοί του στον αγώνα των νέων ήταν ο Νίκος Τουρλουμούσης που σφυρίζει Δ' Εθνικη, αλλά και η συμπαθεστάτη Αναστασία Τσουκάλη (βοηθός στη Δ') που δέχθηκε αρκετά κολακευτικά πειράγματα από κάποιους έφηβους στην κερκίδα.

alt
 
 




















alt
























***Πάμε τώρα σε έναν παίκτη των παίδων της Αιτ/νίας, τον Δημήτρη Νταλακούρα. Είναι γιος του πολύ αγαπητού στο Αγρίνιο Γιάννη Νταλακούρα. Ο μικρός άφησε πολύ καλά δείγματα.
 
 
***Πολύ χαλάζι έριξε στο ημίχρονο, σε σημείο που “σκεπάσθηκε” ο αγωνιστικός χώρος για λίγα λεπτά. Γρήγορα όμως βγήκε ο ήλιος και το νερό απορροφήθηκε.  
 
 
***Δυο-τρεις φορές πέρασε πάνω από το Ενωσιακό ένα πολεμικό αεροπλάνο, κάνοντας πολλούς να παρακολουθούν την πορεία του. 

alt
 
 






















***Μόνο τα όμορφα μάτια της καλής μας φίλης Αλεξάνδρας φαίνονται στη φωτογραφία (κάτω). Η γιατρός της συνάντησης φαίνεται πως άρχισε να... κρυώνει.

alt
 
 






















***Με τη φόρμα του Άγιαξ ντυμένος ο... στυλάτος πάντα Παναγιώτης Γουσέτης, τεχνικός των νέων και γυμναστής του Τσιλιβί.  
 
alt
 























***Μας έλεγε το διαιτητικό “τρίο” ότι το ταξίδι του ξεκίνησε από τις 5 το πρωί. Βλέπετε για να έρθει κάποιος από την Καλαμάτα τα δρομολόγια δεν τον βολεύουν με την... καμία.


***Αρκετοί γονείς, αλλά και γνωστοί... άγνωστοι βρέθηκαν στην κερκίδα του Ενωσιακού γηπέδου. 


alt
 
 






















***Εδώ θα κάνουμε μια αναφορά στον Στέλιο Σούρμπη που πρόσφατα ολοκλήρωσε τη θητεία του. Στη φωτογραφία (κάτω) με τον Ραφαήλ Πέττα. Οι δυο τους συμπαίκτες στον Ζακυνθιακό. 
 
alt
 























***Στο Ενωσιακό Γήπεδο βρέθηκε και ο Τιμόθεος Στραβοπόδης που είναι στην επιτροπή των μικτών της ΕΠΣ Ζακύνθου. Στη φωτογραφία με τον προπονητή των παίδων Δημήτρη Τσουκαλά. 

alt
























***Πολύ γρήγορο ρυθμό είχε ο αγώνας στους παίδες, με τους παίκτες να μην παίρνουν ανάσα. Σαν να παρακολουθούσες αγώνα ανδρών. Κάτω δύο φωτογραφίες από το παιχνίδι. Στην τελευταία οι γηπεδούχοι πανηγυρίζουν το γκολ τους.  

alt






















alt
























Φωτορεπορτάζ: K. Μάργαρης – ioniansports.gr