Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

ΜΙΚΤΕΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-ΜΙΚΤΕΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ



Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής ΕΟ Παίδων & Νέων, οι Μικτές της Ζακύνθου υποδέχτηκαν τις αντίστοιχες της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.
Στους Παίδες, οι παίκτες του Δημήτρη Τσουκαλά παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τους αντίστοιχους του Νίκου Παλάντζα. Αυτή την ώρα παίζουν οι Νέοι.

Αναλυτικά, είχαμε:
ΠΑΙΔΕΣ
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν πριν από λίγο οι Παίδες της ΕΠΣ Ζακύνθου, οι οποίοι ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τους αντίστοιχους της ΕΠΣ Αιτ/νίας, χάρη στο γκολ του Θανάση Τσιριγώτη στο 54΄. Μάλιστα ο ίδιος παίκτης είχε ευκαιρίες, ακόμα και να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα της Ζακύνθου.
ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ…
12΄ Σουτ του Τσιριγώτη, εντός περιοχής, ο Προβίδας έδιωξε με υπερένταση.
22΄ Εκτέλεση φάουλ του Ρίκου, ο Τσιριγώτης δεν πρόλαβε να τσιμπήσει την μπάλα προ του Προβίδα που μπλόκαρε.
37΄ Εκτέλεση κόρνερ Ματαράγκα, ο Μπακάμης από το ύψος του πέναλτι θα πιάσει το σουτ, αρχικά ο Προβίδας και στη συνέχεια αμυντικός (πάνω στη γραμμή) θα απομακρύνουν την μπάλα.
46΄ Σέντρα-σουτ Γεωργούση, ο Καμπιώτης θα διώξει σε κόρνερ.
50΄ ΓΚΟΛ: Πάσα Ρούσση στον Γεωργούση, ο οποίος θα προλάβει την έξοδο του Καμπιώτη και με πλασέ θα ανοίξει το σκορ (0-1).
54΄ ΓΚΟΛ: Ο Τσιριγώτης θα φύγει ωραία στην πλάτη της άμυνας και με υποδειγματικό πλασέ θα πετύχει την ισοφάριση.
55΄ Ο Τσιριγώτης (και πάλι) προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Προβίδα, αλλά ο τελευταίος τον πρόλαβε και μπλόκαρε την μπάλα.
58΄ ΔΟΚΑΡΙ για την Αιτ/νία. Ο καβαλάρης θα πιάσει το σουτ, αλλά η μπάλα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι και θα απομακρυνθεί από τους αμυντικούς.
73΄Δυνατό σουτ του Τσιριγώτη, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, άουτ.

Καλή η διαιτησία του Μεσσήνιου Τουρλουμούση και των βοηθών του Μπλάνα και Τσουκάλη.
ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Δημήτρης Τσουκαλάς): Καμπιώτης, Καλτσούνης, Μαρίνος Δ., Μπακάμης, Μαρίνος Σ., Ρίκος, Ματαράγκας (51΄ Κυριάζος), Δεδούσης, Τσιριγώτης, Ντάσης (77΄ Καλογερόπουλος), Τσουκαλάς (55΄ Καπνίσης).
ΕΠΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ (Νίκος Παλάντζας): Προβίδας, Λαγός, Ντίνος, Γιαννιώτης, Καβαλάρης, Νταλακούρας, Τσιάντης (79΄Αλ Ομπισάτ), Χριστογιάννης, Γεωργούσης (60΄ Κουφός, 73΄ Φυτόπουλος), Ανδρεόπουλος, Ρούσσης.

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ…
*Ο Φυτόπουλος που μπήκε αλλαγή στο 73΄ είναι ανιψιός του «δικού» μας Χρήστου Φυτόπουλου.
*Ο Νταλακούρας της ΕΠΣ ΑΙΤ/νίας είναι ο γιος του Γιάννη Νταλακούρα πρώην προπονητή του Παναιτωλικού και νυν υπευθύνου των Ακαδημιών της Αγρινιώτικης ομάδας.



ΝΕΟΙ: ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ - ΕΠΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ 1 - 2 

O Ανδρέας Πλέσσας.πέτυχε το γκολ για του Νέους. των γηπεδούχων και οι Πασπαλιάρης Ι.-Κονίδας για τους φιλοξενούμενους
ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Παναγιώτης Γουσέτης): Σιούκας, Λάππος, Μαυρίας, Φετσάνης, Σταύρο, Κόλα (39' Σκιαδαρέσης), Καψάσκης, Πέττας, Πίσκοπος, Πλέσσας, Μακρής (75' Τσουράκης).
ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ (Βασίλειος Λόλος): Λαχανάς, Ξενάκης, Ζιγκήρης, Ζαΐμης, Διαμαντόπουλος, Μπουμπουλής (Αποστολόπουλος), Νάκας (57' Τσιλίκης), Κοντογιάννης, Μωραΐτης, Κονιδάς, Πασπαλιάρης (88' Καλοκαίρης).

Φάση από τον αγώνα των Νέων
zantesport.gr