Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ξέσπασε στον Θρασύβουλο

Καταιγιστικός ο Παναιτωλικός στο σημερινό παιχνίδι με τον Θρασύβουλο κερδίζοντας εύκολα με 3-0. Επιτέλους ήρθε η καλή εμφάνιση, που αυτήν την φορά συνοδευτικέ και με πολλά γκολ. Οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργιου ευχαρίστησαν τους 2500 φίλους της ομάδας μας που βρέθηκαν σήμερα στο κλουβί, πιάνοντας πολύ καλή εμφάνιση, που συνοδευτικέ αυτή την φορά και με πολλά γκολ. Τα γκολ για τα καναρίνια τα πέτυχαν στο 2' ο Πασάς από κοντά με δυνατό σουτ. Στην συνέχεια στο 13' με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Γκόλιας έκανε δυο τα τέρματα για την ομάδα μας. Και τέλος στο 56΄ηρθε η σειρά του κορυφαίου για σήμερα Ανρι Καμαρά να πετύχει με κοντινό σουτ το γκολ.
Έντονες αποδοκιμασίες για την θυρα6 από τον υπόλοιπο κόσμο, όταν κατά την διάρκεια του αγώνα έβριζαν τον πρόεδρο του Παναιτωλικού και χαλούσαν το εξαιρετικό κλίμα του παιχνιδιού. Στην συνέχεια σταμάτησαν όμως και ενίσχυσαν την ομάδα μας, φωνάζοντας διαρκώς συνθήματα και κάνοντας την παρουσία τους πολύτιμη.

 dsc 0138



Το παιχνίδι
Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τα καναρίνια αφού στην πρώτη φάση του παιχνιδιού για την ομάδα μας ο Πασάς από το ύψος της μικρής περιοχής άνοιξε το σκορ διώχνονταν γρήγορα το άγχος από την ομάδα μας. Η συνέχεια ήταν ανάλογη με τους κυανοκίτρινους να χάνουν ευκαιρίες αφού είχαν κλείσει τους παίκτες του Θρασύβουλου στα καρέ τους και να πετυχαίνουν ακόμη ένα γκολ με τον Γκόλια. Στο 13' με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ξενοδόχοβ. Ο ρυθμός έπεσε με τον Παναιτωλικό να συνεχίζει να απειλεί λιγότερο αυτή την φορά και κάπως έτσι οι δυο ομάδας πήγαν στα αποδυτήρια. 
Στο δεύτερο ημίχρονο οι κυανοκίτρινοι έχοντας και το αποτέλεσμα έριξαν τον ρυθμό του παιχνιδιού, συνεχίζοντας όμως να χάνουν ευκαιρίες. Ο Καμαρά στο 56' που ήταν και ο κορυφαίος του παιχνιδιού βρέθηκε στην μικρή περιοχή και δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το γκολ που άξιζε με βάση την εικόνα του. Οι κυανοκίτρινοι συνέχισαν να απειλούν έχοντας και δοκάρι με τον Σφακιανάκη, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο ακόμη γκολ και έτσι το παιχνίδι τέλειωσε με αυτό το σκορ.






Παναιτωλικός (Νίκος Καραγεωργίου): Τακίδης, Ακουάρο, Κούσας, Μπακάκης, Γκόλιας, Σφακιανάκης, Μπογκντάνοβιτς, Πασάς, Φαβάλι, Γιάνεφ, Καμαρά.

Θρασύβουλος (Στάθης Σταθόπουλος): Ξενοδόχοφ, Βασιλείου, Σύρος, Αρκουμάνης, Μπακάλης, Σκόνδρας, Γεωργιαδης, Πλαβούκος, Πανός, Καλαμιωτης, Προβατίδης.








ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καραλιόλιος (Γρεβενών)
ΒΟΗΘΟΙ: Νικόλαδος, Κοτσόγιαννος (Αθηνών)