Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Κόλλησαν στο μηδέν Τρίκαλα και Μετέωρα

 Τα Τρίκαλα είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού στο συντριπτικό διάστημα του αγώνα και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο δημιούργησαν κάμποσες φάσεις για γκολ χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Απο την άλλη τα Μετέωρα παρατράχτηκαν με εξαιρετικό αμυντικό προσανατολισμό και παίζοντας μαχητικά και ψυχωμένα πήραν παλικαρίσια τον βαθμό.
Ήταν φανερό πως στα Τρίκαλα έλειπε και η φαντασία αλλά και η έμπνευση για να ξεκλειδωθεί η άμυνα των Καλαμπακιωτών και το γεγονός αυτό προκάλεσε αρκετές διαμαρτυρίες απο την εξέδρα.
Το τέλος βρήκε τα Μετέωρα να πανηγυρίζουν αφού ο βαθμός αυτός (ο πρώτος εκτός έδρας) είναι καταλυτικός στην προσπάθεια να πλασαριστεί η ομάδα στην πρώτη επτάδα ενώ απο την άλλη τα Τρίκαλα έφυγαν με σκυμένο κεφάλι αφού απώλεσαν για πρώτη φορά βαθμούς εντός έδρας.
Το παιχνίδι όπως το μετέδωσε το Sportrikala.gr:
Τα Τρίκαλα έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων στα είκοσι πρώτα λεπτά χωρίς ομως να έχουν απειλήσει την εστία των Μετεώρων. Καμμία φάση άξια αναφοράς.
Η πρώτη καλή στιγμή για τα Τρίκαλα ήρθε με την συμπλήρωση των 30 πρώτων λεπτών. Ο Καραϊσκος απο το ύψος της μεγάλης περιοχής σούταρε αλλά ο Γεωργίου έδιωξε. Στην συνέχεια ο Κεραμάς γύρισε ωραία την μπάλα στην καρδιά της άμυνας των Τρικάλων αλλά δεν υπήρε παίκτης των Τρικάλων να την προωθήσει στα δίχτυα.
Στο 40' ο Γεωργίου διώχνει με υπερένταση σουτ του Παπά σε κόρνερ.
To δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες.
Στο 48' σουτ του Καραϊσκου έξω απο την περιοχή πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι του Γεωργίου.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τα Τρίκαλα να ανοίξουν το σκορ στο 50' όταν ο Παπάς γύρισε ωραία μέσα στην μικρη περιοχή αλλά το σουτ του απέκρουσε ενστικτωδώς με τα πόδια ο Γεωργίου.
Στο 52' η πρώτη καλή στιγμή για τα Μετέωρα. Ο Ζαφείρης απέκρουσε εντυπωσιακά σουτ του Γραβάνη ενώ στην συνέχεια της φάσης ο Κωστής σούταρε ψηλά άστοχα.
Στο 75' μετά απο συρτό σουτ του Δημ,. Τεντολούρη ο Παπαγεωργόπουλος έδιωξε σε κόρνερ φλερτάροντας επικίνδυνα με το αυτογκολ...
Στο 85' φάση διαρκείας στα καρέ των Μετεώρων αλλά δεν μπορούν να σκοράρουν απο κοντά Κεφαλάς και Δημ. Τεντολούρης.

Διαιτητής της συνάντησης είναι ο κ. Μυριούνης απο την Καστοριά. Έδειξε κίτρινες κάρτες στον Κεραμά (70') των Τρικάλων και τον Τσιαούση (55') των Μετεώρων
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Τρίκαλα (Νίκος Βέκιος): Ζαφείρης, Πολυζόπουλος, Ευαγγέλου, Κεφαλάς, Τασσιόπουλος, Γκόλιας, Κεραμάς, Δ. Τεντολούρης, Παπάς (60΄Τζοβάρας), Απ. Τεντολούρης, Καραϊσκος (85' Μηνάς)
Μετέωρα (Χρ. Αντωνίου): Γεωργίου, Γκόβαρης, Τσιαούσης, Σκρέκας, Σιούτας, Αυγέρος, Αγγελάκης (81' Μ. Γραβάνης), Παπαγεωργόπουλος, Λιατσικούρας (75' Βουλτσίδης), Κωστής (87' Κουβελάς), Γ. Γραβάνης

Και αυτά...
* Ελάχιστος κόσμος στο γήπεδο για μία ακόμη φορά. Ελάχιστοι φίλαθλοι απο τα Τρίκαλα και ελάχιστοι απο την Καλαμπάκα. Η διοίκηση των Τρικάλων επέμεινε για μία ακόμη φορά στα 10 € απο την πλευρά των επισήμων με τα γνωστά ολέθρια αποτελέσματα.
* Με καθυστέρηση περίπου δέκα λεπτών ξεκίνησε το παιχνίδι.
* Με λευκές εμφανίσεις τα Τρίκαλα, με μπλέ τα Μετέωρα
* Ο Χρήστος Αντωνίου που κάθεται στον πάγκον των Μετεώρων έχει περάσει ως παίκτης απο τα Τρίκαλα. Την φανέλα των Τρικάλων έχουν φορέσει επίσης οι Σκρέκας, Αγγελάκης της ομάδας της Καλαμπάκας. Αντίθετα την φανέλα των Μετεώρων έχουν φορέσει οι Κεφαλάς, Κεραμάς.
* Υποτονικοί οι "Σακαφλιάδες" ασχολούνται κυρίως με την διοίκηση και την ΕΠΣΤ...
sportrikala.gr