Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Συνέντευξη του παίκτη και προπονητή της παιδικής ομάδος της ΑΕΜ Γ.Πετσίνη

Ο πολύπειρος επιθετικός Γιώργος Πετσίνης με τη σημαντική καριέρα, είχε διπλή ιδιότητα στην ομάδα της ΑΕΜ του παίκτη- και του προπονητή στην παιδική ομάδα,απαντά στο Μεσολόγγι Σπόρ στις ερωτήσεις που
του θέσαμε..
1.Με την προϋπόθεση ότι η AEM θα ενισχυθεί, πιστεύεις ότι μπορεί τη νέα αγωνιστική περίοδο να «κυνηγήσει» κάτι καλύτερο απο την φετινή?
....ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
2.Σκοπεύεις να παραμείνεις για χρόνια στην ομάδα μας;
...ΧΑΧΑΧΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.
3.Ποιά ήταν η καλύτερη και ποια η χειρότερη στιγμή στην καριέρα σου;
...Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΗΤΑΝ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΝΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΕΚΤΟΣ 5 ΜΗΝΕΣ.
4.Τι κρατάς από την φετινή χρονιά και τι θέλεις να ξεχάσεις;
...ΚΡΑΤΑΩ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΥΧΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΜΑΤΣ.
5.Ποιος είναι ο στόχος τον οποίο πρέπει να θέσει για την επόμενη χρονιά η ομάδα αγωνστικά και τι θα χρειαστεί για να τον επιτύχετε;
...Ο ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΜ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΦΑΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.
6.Πιστεύεις ότι ο δανεισμός σου στην αρχή της καριέρας σου σου έκανε καλό;
...ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΝΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΟ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 17 ΕΤΩΝ ΕΙΧΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Γ΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΟΤΕ ΜΕ 20 ΟΜΑΔΕΣ
7.Πως νιώθεις όταν πετυχαίνεις γκολ και σε αποθεώνει ο κόσμος της ΑΕΜ?
...ΤΟ GOAL ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΧΑΡΑ.
8.Αν και είναι ακόμη νωρίς να μιλάμε για αυτό, με ποιον τρόπο και που ονειρεύεσαι να κλείσεις την καριερά σου;
...ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
9.Μιά και ασχολείσαι σαν προπονητής στα τμήματα υποδομής της ΑΕΜ πιστεύεις ότι η στροφή των ομάδων προς τις ακαδημίες είναι και τρόπος δημιουργίας δυνατότερης ομάδας ?
....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΡΟΠΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΖΩ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΙΖΟΥΜΕ.
10.Τι νιώθεις όταν βρίσκεσαι μόνος σου με τον αντιπαλο τερματοφυλακα; Υπάρχει άγχος σκεπτόμενος ότι ίσως δεν αξιοποιήσεις σωστά μια ευκαιρία για γκολ;
...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ Η ΛΕΞΗ ΑΓΧΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΩ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
11.Πιστεύεις ότι ο επιθετικός πρέπει να βοηθάει στην ανάπτυξη της ομάδας μεσοεπιθετικα ζητώντας μπάλα μακριά απο την εστία, ή πρέπει να κινείται χωρίς αυτήν και να ψάχνει τον κενό χώρο για να ζητήσει την τελική προσπάθεια απο τα χαφ; Εσένα ποιο στυλ σου αρέσει περισσότερο;
...ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΣΤΥΛ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΕ ΑΥΤΟ.
Αφού ευχαριστήσουμε τον Γιώργο Πετσίνη για την συνέντευξη που μας εδωσε του ευχόμαστε τα καλύτερα στον διπλό ρόλο που εχει στην ομάδα της ΑΕΜ.