Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Καθάρισε μέσα σε ένα πεντάλεπτο τον Αστέρα η Αναγέννηση...!!!!

''Καθάρισε'' το τοπικό ντέρμπι με τον Αστέρα μέσα σε ένα πεντάλεπτο η Αναγέννηση
Αναγέννηση Μεσολογγίου – Αστέρας Μεσολογγίου 3-1


Νίκη για την Αναγέννηση Μεσολογγίου με 3-1 στο τοπικό ντέρμπι του Μεσολογγίου το Σάββατο το απόγευμα στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου επί του Αστέρα Μεσολογγίου για την 7η αγωνιστική της Β΄ κατηγορίας.

Νευρικό το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο και για τις δυο ομάδες, με την μονή αξιόλογη φάση να είναι για τον Αστέρα στο 28΄όταν απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μιχαλόπουλου θα τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι του Κοκόρη.

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης ο Αστέρας έδειχνε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο χάνοντας στο 46΄μεγαλη ευκαιρία σε λάθος απομάκρυνση του Παναγιωτόπουλου με τον Ναούμη από θέση τετ τα τετ να νικιέται από τον Κοκόρη. Στο 53΄θα είναι η σειρά της Αναγέννησης να γίνει απειλητική με τον Στάθη με σουτ μέσα από την περιοχή να στέλνει στην μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι τυπικά γηπεδούχοι της Αναγέννησης θα ανεβάσουν στροφές και θα καταφέρουν μέσα σε ένα ιδανικό για αυτούς πεντάλεπτο από 66΄μεχρι το 71΄ να σημειώσουν τρία τέρματα και ουσιαστικά να κλειδώσουν και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Στο 66΄γέμισμα στην περιοχή του Καρβέλη, προσπάθεια αμυντικού να δίωξη την μπάλα με κεφαλιά και αύτη να φτάνει στην περιοχή, κεφάλια Παναγιωτόπουλου 1-0. Σέντρα του Καλύβα από αριστερά στο 69΄στην καρδία της περιοχής με κεφαλιά ο Στάθης θα στείλει την μπάλα στο βάθος της εστίας του Μπράτσικα 2-0. Για αν έρθει στο 71΄ο Καλύβας μετά από κάθετη πάσα του Χαμοσφακίδη να κάνει το 3-0.

Οι παίκτες του Αστέρας θα πιέσουν στα εναπομείναντα λεπτά ώστε να δώσουν νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι χωρίς όμως να υπολογίζουν στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Κοκόρη που όποτε χρειάστηκε προχώρησε σε  εντυπωσιακές επεμβάσεις. Το γκολ της τιμής όπως συνηθίζετε να λέμε σημείωσε στο 86΄ μετά από φάση διαρκείας ο Γαντζούδης με σουτ μέσα από την περιοχή γράφοντας το τελικό 3-1.

Το φιλμ του αγώνα:

10΄μακρινή εκτέλεση φάουλ του Ζωγράφου, με υπερένταση σε κόρνερ ο Κοκόρης.

13΄σέντρα του Μπαλαμπάνη, κεφαλιά του Ρήγα άουτ.

28΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μιχαλόπουλου στο οριζόντιο δοκάρι του Κοκόρη.

33΄σουτ έξω από την περιοχή και πλάγια του Καλύβα άουτ.

37΄αδυναμο σουτ του Κοϊνη στην αγκαλιά του Κοκόρη.

38΄γρηγορη αντεπίθεση της Αναγέννησης σουτ Καλύβα άουτ.

46΄λάθος απομάκρυνση του Παναγιωτόπουλο, σουτ από θέση τετ τα τετ του Ναούμη με τον Κοκόρη να αποκρούει σωτήρια με τα πόδια.

53΄σουτ του Στάθη μέσα από την περιοχή και πλάγια στο οριζόντιο δοκάρι του Μπράτσικα.

58΄σου του Ρούσση στην αγκαλιά του Κοκόρη.

64΄φαουλ του Καρβέλη, προβολή του Παναγιωτόπουλου με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, έγκαιρα η πρώτη βοηθός κ.α Μιζάλου θα υποδείξει τον παίκτη της Αναγέννησης σε θέση οφσάιντ.

66΄ΓΚΟΛΛ, νέο γέμισμα στην περιοχή του Καρβέλη, προσπάθεια αμυντικού να δίωξη την μπάλα και αύτη να φτάνει στην περιοχή, κεφάλια Παναγιωτόπουλου 1-0.

67΄γρηγορη αντεπίθεση με τον Καλύβα για την Αναγέννηση, γύρισμα στην περιοχή στο επερχόμενο Στάθη το πλασέ του οποίου θα περάσει ψηλά άουτ.

69΄ΓΚΟΛΛ, σέντρα του Καλύβα από αριστερά στην καρδία της περιοχής με κεφαλιά ο Στάθης θα στείλει την μπάλα στο βάθος της εστίας του Μπράτσικα 2-0.. με τον παίκτη να μην πανηγυρίζει το τέρμα σε ένδειξη σεβασμού καθώς έχει αγωνιστεί μετά χρώματα του Αστέρα.

71΄ΓΚΟΛΛ, κάθετη πάσα στον κενό χώρο του Χαμοσφακίδη με αποδέκτη τον Καλύβα, με ψύχραιμο πλασέ θα κάνει το 3-0 για την ομάδα του.

76΄η Αναγέννηση θα κερδίσει πέναλτι σε πτώση του Καρβέλη στην περιοχή, έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά του Αστέρα. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Μακρής που θα στείλει την μπάλα στον δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Μπράτσικα, στην επαναφορά σουτ του Ρήγα θα περάσει άουτ.

80΄αντεπιθεση για την Αναγέννηση με τον Χαμοσφακίδη, το πλασέ του οποίου θα περάσει άουτ.

83΄σουτ του Παπαδόπουλου, εντυπωσιακή απόκρουση του Κοκόρη.

85΄εκτέλεση φάουλ γέμισμα στην περιοχή του Μαντέλου, γυριστή κεφαλιά του Ναούμη ακόμα μια εντυπωσιακή απόκρουση του Κοκόρη σε κόρνερ.

86΄ΓΚΟΛΛ, φάση διαρκείας στα καρέ της Αναγέννησης, σουτ Παπαδόπουλου αποκρούει σε πρώτο χρόνο ο Κοκόρης, νέο σουτ του Γαντζούδη με την μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας 3-1.

88΄σουτ από πλάγια θέση για τον Αστέρα με τον Κοκόρη άουτ.

90΄εκτέλεση κόρνερ του Μαντέλου στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά του Παπαδόπουλου στην αγκαλιά του Κοκόρη.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Καλαμάρης, κ.α Μιζάλου και Παππάς.

Αναγέννηση Μεσολογγίου: (Μάκης Κουρνέτας) Κοκώρης Χ., Κουλιαμπάς, Ρουμελιώτης, Παναγιωτόπουλος, Παπουτσόπουλος (28΄Καρβέλης), Μακρής, Καλύβας, Μπαλαμπάνης, Κατσαβός (58΄Χαμοσφακίδης), Στάθης (76΄λ.τ Μαντέλος), Ρήγας.

Αστέρας Μεσολογγίου: (Δημήτρης Ξηρός) Μπράτσικας, Κοκόρης  Α., Κοϊνης, Ζωγράφος, Δάλλας (46΄λ.τ Τάσος), Γαντζούδης, Μιχαλόπουλος Γ.Θ (81΄Μιχαλόπουλος Γ.Δ), Ρούσσης ( 70΄λ.τ Παππάς Σ.), Ναούμης, Μαντέλος, Παπαδόπουλος.

aitosports.gr