Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Στραβοπάτησε η Ακαδημία Ευηνοχωρίου, έμεινε στο 1-1 με τον Αλικυρναικό Αγ.Θωμά..

 Με το…αριστερό ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις  στο ανακαινισμένο γήπεδο του Ευηνοχωρίου  η Ακαδημία.. Η γηπεδούχος ομάδα  παραχώρησε ισοπαλία (1-1) στον μαχητικό Αλικυρναικό....

Ένα αποτέλεσμα που είναι όμως εντελώς πλασματικό με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στη πρώτη τους  ευκαιρία [απο στημένη φάση]που δημιούργησαν και στη συνέχεια τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία του αγώνα , να έχουν χαμένο πέναλτυ , αμέτρητες ευκαιρίες αλλά να πετυχαίνει μόνο ένα γκολ και να περιορίζεται στην ισοπαλία, αν και προς το τέλος οι φιλοξενούμενοι ήταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις με τους ταχύτατους Ρισβά και Κουλογιάννη..
 Είναι από εκείνα τα παιχνίδια που λες «σήμερα  η μπάλα δεν με θέλει», με τους γηπεδούχους να έχουν μεγάλο πρόβλημα στις τελικές φάσεις, τις οποίες η ομάδα δεν μπορεί να μετατρέψει σε γκολ.

Οι κυριώτερες φάσεις του αγώνα:
6΄καλοκτυπημένο φάουλ του Γρ.Κωνσταντάρα ο Γεωργίου απο 2μ. αμαρκάριστος αστοχεί στην κεφαλιά που επιχειρεί.
11΄διπλά ευκαιρία για την Ακαδημία όταν ο Σούλας ελίχτηκε και σούταρε απέκρουσε ασθενώς ο Χολέβας ο οποίος απέκρουσε και το δεύτερο  κοντινό σούτ του Πανόπουλου Κ.
13΄σε κόρνερ του Κ.Βασιλείου ο νεαρός Βασιλείου Γ. πιάνει κεφαλιά και απομακρύνει ο Κωνσταντάρας Δ.
15΄σε φάουλ του Κ.Βασιλείου η μπάλα “εξοστρακίζεται” στο τείχος και καταλήγει στα δίκτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Τσακανίκα Ν.
18΄ο Γεωργίου προλαβαίνει με κεφαλιά την έξοδο του Χολέβα που τον ανατρέπει ο διαιτητής δίνει φάουλ που εκτελεί ο διακριθείς Σούλας και ισοφαρίζει σε 1-1.
25΄σε αλλεπάλληλα σούτ των γηπεδούχων απέκρουσαν οι αμυντικοί και ο τερματοφύλακας του Αλικυρναικού.
42΄σε σούτ του Ζώγα Δ. αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ ο Τσιλιγιάννης Ν.
45΄ο Ρισβάς κερδίζει την μονομαχία απο τον Κωνσταντάρα Δ. αλλά στο κοντινό σούτ απο πλάγια που επιχείρησε απέκρουσε ο Τσακανίκας.
48΄ο Σούλας ανετράπηκε απο τον Φούντα Α.και το πέναλτυ που καταλόγισε ο διαιτητής Στυλιαράς εκτέλεσε άουτ [πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι] ο Γρ. Κωνσταντάρας.
52΄σε κόρνερ του Σούλα Δ. κεφαλιά του Κωνσταντάρα Δ. αποκρούει επι της γραμμής ο Φούντας Α.
78΄σε φάουλ του Γεωργίου ο Κωνσταντάρας Δ. απο 2μ. χάνει μοναδική ευκαιρία με ατσαλη κεφαλιά άουτ.
85΄ο Κουλογιάννης κερδίζει τις κόντρες και σουτ που επιχειρεί φεύγει άουτ.
89΄ο προωθημένος Γιερατσιάν Ι. βγάζει καταπληκτική ασίστ στον Γεωργίου που απο θέση τετ-α-τετ πλασάρει άουτ.
90΄ + 1΄ο Σούλας πασάρει στον Διαμαντόπουλο Ν. που απο καλή θέση αστοχεί.
Διαιτητές του αγώνα οι Στυλιαράς Δ.-Σούζας -Σπυρόπουλος Α.
Ακαδημία Ευηνοχωρίου....Τσακανίκας Ν.,Παγανιάς Β.[λ.τραυμ.73΄ Χύσι Φλ.],Φλωρόπουλος, Γιερατσιάν Ι.,Κωνσταντάρας Δ.,Παλιάτσας Ν.,Γεωργίου Γ.,Ζώγας Δ.[57΄Τριώτης Β.],Πανόπουλος Κ.,Σούλας Δ.,Κωνσταντάρας Γρ.[57΄Διαμαντόπουλος Ν.]

Αλικυρναικός Αγ. Θωμά...Χολέβας Δ.[λ.τραυμ. 34΄Τσιλιγιάννης Ν.],Φούντας Δ.,Τριφιάτης Σ.,Βασιλείου Γ.[λ.τραυμ.34΄Ζέρβας Γρ.],Φούντας Α.,Πασπαλιάρης Δ.,Ρισβάς,Λάτσος,Κουλογιάννης,Βασιλείου Κ.,Κέσκος Π.[82΄Υζεραί Α.]




 Ο Γ.Γ. της ομάδας του Ευηνοχωρίου Παλασκώνης Κ. παρακολουθεί τον αγώνα παρέα με έναν απο τους απόντες της Ακαδημίας Γιερατσιάν Χ. και την Α. Βαλή φίλη της ομάδας.
Ο Γ.Αρχηγός της Ακαδημίας ΕυηνοχωρίουΑναγνωστόπουλος Γιάννης


              O α΄βοηθός του Δ.Στυλιαρά Σούζας, με τον έμπειρο αμυντικό του Αλικυρναικού Ζέρβα Γρ.


 Μία απο τις χαμένες ευκαιρίες της Ακαδημίας με τον Γ. Γεωργίου





 Ο Κ.Πιστιόλης χθές σημείωσε δύο γκόλ με την ομάδα του την Φλόγα Παλαιομάνινας ,σήμερα βρέθηκε στο γήπεδο Ευηνοχωρίου για να παρακολουθήσει την ομάδα του χωριού του.