Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Σκόραρε ο Νιτσάκης αλλά ο Ατρόμητος [U-17] ηττήθηκε απο τον Παναθηναικό.

 Ο 16χρονος μεσοεπιθετικός Κώστας Νιτσάκης  απο την Παλαιομάνινα σκόραρε , αλλά η ομάδα του ο Ατρόμητος Αθ. υποχρεώθηκε σε βαριά ήττα απο τον Παναθηναικό στο Κορωπί.

Βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο «Γ. Καλαφάτης» γνώρισε σήμερα ο Ατρόμητος Κ17 με σκορ 6-2 αδικώντας την εικόνα του και την προσπάθεια του.

Οι παίκτες του  Καλτσή ήταν καλοί στο πρώτο μέρος και έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους με αποτέλεσμα το ημίχρονο να κλείσει με σκορ 1-1.

Στην επανάληψη όμως κατέρρευσαν μετά το δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού, επηρεάστηκαν σε μεγάλο βαθμό και γνώρισαν την πιο βαριά ήττα που έχει γνωρίσει ο Ατρόμητος τα τελευταία χρόνια σε επίπεδο Κ17.  Τα γκολ για τον Ατρόμητο πέτυχαν οι  Λαχανάς και Νιτσάκης με ωραίες ατομικές ενέργειες. Το σκορ πάντως μπορεί να χαρακτηριστεί και πλασματικό καθώς ο Ατρόμητος είχε πολλες χαμένες ευκαιρίες.

Ξεκίνησαν οι Κοσκινάς, Στοιλας, Βιταλιώτης, Πατσίκας, Σκουτέρης, Χοχλαστός, Μουρελάτος, Νιτσάκης, Λαχανάς, Αυγουστάτος, Βαγγέλης. Έπαιξαν και οι Μητρόπουλος, Σαββίδης, Λέτσι, Μαράνος, Διακογεωργίου.
peristerisports.gr