Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Επιστροφή στις νίκες για τη Φλόγα

Στο βαρύ, λόγω της βροχής που έπεσε πριν την έναρξη του παιχνιδιού, αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Δοκιμίου η Φλόγα Παλαιομάνινας επιβλήθηκε με 4 - 1 του Προμηθέα Γαβρολίμνης.
Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν δύο λάθη και προηγήθηκαν με 2 - 0 στο ημίχρονο, απειλήθηκαν στο 56΄, όμως στη συνέχεια "κλείδωσαν" τη νίκη. Λίγες οι οργανωμένες ενέργειες και οι φάσεις λόγω του δύσκολου αγωνιστικού χώρου με τη Φλόγα να ανεβαίνει στους 23 βαθμούς και τον Προμηθέα να μένει στους 18. Οι φιλοξενούμενοι για ένα ακόμα παιχνίδι δέχτηκαν κόκκινη κάρτα, αυτή τη φορά με το Μπαλαμπάνη να παίρνει δεύτερη κίτρινη στο 87΄ για χέρι.

Το φιλμ του αγώνα

8΄ Σέντρα Καρύμπα από αριστερά κεφαλιά Κόκκαλη λίγο άουτ.
24΄ Φάουλ Καρύμπα από αριστερά κεφαλιά Κόκκαλη απέκρουσε ο Γκασούκας.
28΄ Γκολ. Σουτ Τζουλιάνο έξω από την περιοχή ο Γκασούκας δεν υπολόγισε σωστά και η μπάλα πέρασε μέσα από τα χέρια του καταλήγοντας στα δίχτυα για το 1 - 0.
39΄ Γκολ. Ο Τραγουλιάς με κεφαλιά απομακρύνει και μέσα στην περιοχή οι αμυντικοί του Προμηθέα μπερδεύονται με τον Κόκκαλη να εκμεταλλεύεται την ασυνεννοησία και με όμορφο πλασέ να κάνει το 2 - 0.
56΄ Σέντρα Γιαβρούτα ο Νούλας δεν απομακρύνει τη μπάλα που καταλήγει στον Καλαβρουζιώτη που από πλάγια σουτάρει και ο Ρόκκος διώχνει με το πόδι σε κόρνερ.
60΄ Συνδυασμός Καντάνη με Καλοκαίρη με το δεύτερο να βγάζει με τη μία τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο Κόκκαλης με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
77΄ Γκολ. Κόρνερ Καρύμπα κεφαλιά Καντάνη στα δίχτυα για το 3 - 0.
80΄ Γκολ. Φάουλ του Καλαβριζιώτη η κεφαλιά του Λιάγκου βρίσκει στο σώμα του Κουρσάρη και στο δοκάρι και στη συνέχεια ο παίκτης του Προμηθέα με κοντινό σουτ μειώνει σε 3 - 1.
87΄ Ο Μπαλαμπάνης αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη για χέρι.
88΄ Γκολ. Ωραία ενέργεια και πλασέ Κόκκαλη στα δίχτυα για το τελικό 4 - 1.

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Νίκος Μιμηγιάννης): Ρόκκος, Τραγουλιάς, Καλοκαίρης, Ζαχαράκης, Κουρσάρης, Καντάνης, Τζουλιάνο Μούτσα (87΄ Ζώγας), Νούλας (83΄ Καρτσακλής), Κόκκαλης, Καρύμπας, Παπαδόπουλος (55΄ Κοκκώνης Σπ.).

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ (Ανδρέας Καλαβριζιώτης): Γκασούκας, Μπαλαμπάνης, Παγανιάς, Δημητρόπουλος, Μυλωνάς, Κοσσώβας, Καλαβρουζιώτης (78΄ Λιάγκος), Καλαβριζιώτης, Αλμπάνης (70΄ Κυρίτσης), Γιαβρούτας, Ταμπάκης (61΄ Παπακωστόπουλος).
olatagoal.gr