Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

"Τσίμπισε" βαθμό η Ακαδημία στο Αιτωλικό

 Με έναν βαθμό έφυγε από το Αιτωλικό και την έδρα του τοπικού Αρη η Ακαδημία Ευηνοχωρίου καθώς πήρε πολύτιμη ισοπαλία με σκορ 1-1.

Την πρώτη ευκαιρία του αγώνα έχασαν οι φιλοξενούμενοι όταν σουτ του Πιστιόλη μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ.  Η πρώτη ευκαιρία για τον Αρη χάθηκε στο 32' όταν η κεφαλιά του Μπούσγου πέρασε άουτ. Το ματς κύλησε μέχρι το ημίχρονο χωρίς αξιόλογες φάσεις για τις δύο ομάδες.
Στη επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο έχοντας την κατοχή αλλά χωρίς ουσία. Με την είσοδο του Κανταρέλλου ο Αρης έγινε ποιό επικίνδυνος ενώ πέρασε ο Πατσέας ως στόπερ με τον Μπούσγο να γίνεται αμυντικό χαφ. Στο 70' από μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Κανταρέλλου ο Ζέρβας έκανε σουτ που απέκρουσε ο Μπράτσικας. Στο 75' ο Αρης κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του Μπούσγου από τον Κράνη. Το πέναλτι εκτελεί εύστοχα ο Ζέρβας.

Μετά το γκολ ο Αρης προσπάθησε να παγώσει το παιχνίδι και στο 78' έχασε ευκαιρία να κάνει το 2-0 όταν ο Ζέρβας πλάσαρε τον Μπράτσικα αλλά έδιωξαν οι αμυντικοί. Η Ακαδημία έφερε το ματς στα ίσα στο 80' όταν σε σέντρα που έγινε στα καρέ του Αρη ο Χονδρογιάννης απομάκρυνε με την μπάλα μα πηγαίνει στον Τριώτη Β. που με σουτ κρέμασε τον Τσιώλη κάνοντας το 1-1. Στο 90' σε φάση διαρκείας στην περιοχή της Ακαδημίας ο Καραντζογιάννης έκανε γέμισμα στην περιοχή με την μπάλα να περνάει μπροστά από Ζηνεμπή και Ζέρβα που δεν πρόλαβαν να την σπρώξουν στα δίχτυα.

Αρης Αιτωλικού (Γιώργος Ζήκος): Τσιώλης, Κουτρούλης (72' Ζηνεμπής), Φράγκος Αν. (59' Κανταρέλλος), Χονδρογιάννης Π., Μπούσγος, Μαχμούτ, Καραδήμας, Καρατζογιάννης, Κούσουλας Γερ. (46' Πατσέας), Ζ'ερβας, Καλύβας

Ακαδημία Ευηνοχωρίου (Δημήτρης Ξηρός): Μπράτσικας, Κόκορης, Διαμαντόπουλος, παναγιωτόπουλος  Α., Μαντέλος, Ντζελέπης, Παναγιωτόπουλος Χρ. (78' Κούστας), Μάνθος (64' Τριώτης  Β.), Κράνης, Ρισβάς (72' Τσαλίκης), Πιστιόλης
olatagoal.gr