Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Με πρωταγωνιστή τον Πάνο Γούργαρη, που σημείωσε χατ-τρικ, ο Τρίκαρδος οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος...

Τρενο ο Τρικαρδος, περασε και απο Παπαδατες

Νικη του Τρικαρδου επι του ΑΟΠ με το ευρυ σκορ 0-5! σε ενα παιχνιδι μονολογο για την ομαδα της Κατοχης που στην ουσια δε συναντησε καμια αντισταση απο την γηπεδουχο.
Απο νωρις στο πρωτο ημιχρονο ο Γουργαρης Π. με εκτελεση φαουλ εκανε το 0-1
Στο 35' ο Γουργαρης Π. εκανε το 0-2 και εκανε τα πραγματα πιο ευκολα για τον Τρικαρδο που ετσι εληξε και το πρωτο ημιχρονο.
Δυναμικα μπηκε και στο δευτερο ημιχρονο ο Τρικαρδος και ευτυχισε με τον Κουκουρδελη Π. να ανεβασει το δεικτη του σκορ στο 0-3 αλλα δε σταματησε εκει και με ενα υπεροχο σολο ο Κοντοπανος Π. περασε σχεδον ολη την ομαδα του ΑΟΠ και εκανε το 0-4.
Το κερασακι στην τουρτα συμπληρωσε ο φορμαρισμενος Γουργαρης Π. που με το τριτο του προσωπικο γκολ στον αγωνα εγραψε το 0-5.
Ο Τρικαρδος ειχε τις ευκαιριες να τελειωσει με μεγαλυτερο σκορ το παιχνιδι αλλα σταθηκε ατυχος.
Και σ΄αυτο το παιχνιδι ο Αρης Μεταξουλης εδωσε χρονο συμμετοχης στους μικρους της ομαδας Μαχαλιωτη Σπ. και Παπαθανασιου Π. που ειχαν πολυ καλη παρουσια.

Το ΔΣ του Τρικαρδου ευχαριστει τον ΑΟΠ για τη φιλοξενια και τους ευχεται καλη συνεχεια.

Πολυ καλη η διαιτησια των Τσολακος Κ., Προβιδας Α., Κασβικης Γ.

ΑΟΠ: (ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ Ν.) ΠΕΛΕΚΗΣ, ΑΛΕΝΤΖΟΣ, ΡΟΙΔΗΣ(71΄ΖΟΛΩΤΑΣ), ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΕΡΕΡΗΣ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, ΚΟΚΟΡΩΝΗΣ, ΣΧΩΡΗΣ, ΛΑΟΥΡΗΣ(55΄ΣΤΑΥΡΟΥ),ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ Α, ΑΦΑΛΩΝΙΑΤΗΣ (42΄ΚΟΚΟΡΩΝΗΣ Γ,)

ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ(ΑΡ. ΜΕΤΑΞΟΥΛΗΣ): ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Γ., ΛΙΑΤΣΟΣ Κ, ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΛΗΣ Φ., ΡΑΠΤΗΣ Ι., ΝΤΕΡΕΣ ΑΝ., ΒΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Σ.(82΄ΜΑΧΑΛΙΩΤΗΣ ΣΠ), ΚΟΥΚΟΥΡΔΕΛΗΣ Π.(80΄ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ), ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ Γ., ΦΟΡΤΣΕΡΑΣ ΑΝ., ΓΟΥΡΓΑΡΗΣ Π., ΚΟΝΤΟΠΑΝΟΣ Π.(78΄ΜΕΤΑΞΟΥΛΗΣ ΕΥΣΤ.)

katochinews