Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Νίκη πρόκριση για την Εθνική κορασίδων


Την πρόκρισή στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κορασίδων (Under 17) εξασφάλισε η Εθνική μας ομάδα μετά το νικηφόρο 2-0 επί της Μάλτας στο Παμπελοποννησιακό στάδιο.

Η ομάδα του Αντώνη Πριόνα έκανε το «2 στα 2» έχοντας νικήσει και στην πρεμιέρα το Μαυροβούνιο με 4-0 στην Ναύπακτο. Ετσι, το τελευταίο ματς με την Σουηδία την ερχόμενη Τρίτη αποκτά πλέον τυπικό χαρακτήρα (για το γόητρο μόνο παίζεται η πρωτιά στον Ομιλο), καθώς και οι δύο ομάδες έχουν προκριθεί.
Η Μαρία Παλαμά με κεφαλιά στο 23΄ άνοιξε το σκορ για το Εθνικό μας συγκρότημα, ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 31΄ η αρχηγός Δήμητρα Καραπέτσα με υπέροχο χτύπημα φάουλ από 25 μέτρα.
Τον αγώνα διαιτήτευσε η Ματσικουνίτε από την Λιθουανία.
ΕΛΛΑΣ: Νάση, Κωνσταντινίδου (49΄ Καλδή), Χριστοδούλου, Κατιτρτσίδου, Πατερνά, Παλαμά, Καραπέτσα, Πούλιου Ρούλα , Γεωργαντζή, Δρακωνάκη (70΄ Λουκά), Στράντζαλη (64΄ Βλασσοπούλου). 

ΜΑΛΤΑ: Εμπεζερ, Μποργκ (69΄ Καμιλλέρι), Ελούλ, Σκίμπερας, Γκρεκ, Ντεμπόνο (41΄ Μπουσούτιλ), Φαρούτζια, Σαρμπ (52΄ Τσετκούτι), Ουρπάνι, Ζάρα, Φελίτσε.
Στο άλλο ματς της 2ης αγωνιστικής η Σουηδία επικράτησε δύσκολα 2-1 του Μαυροβουνίου στο Παπαχαραλάμπειο στάδιο της Ναυπάκτου.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΑΓ. ΓΚΟΛ ΒΑΘ.
Ελλάς 2 6-0 6
Σουηδία 2 5-1 6
----------------------------------------------
Μαυροβούνιο 2 1-6 0
Μάλτα 2 0-5 0
Τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής θα γίνουν την Τρίτη 11 Οκτωβρίου (4 μ.μ.) και είναι τα εξής:
Παπαχαραλάμπειο στάδιο: Ελλάς - Σουηδία
Παμπελοποννησιακό στάδιο: Μάλτα – Μαυροβούνιο
ΔΗΜ. ΣΑΡΡΗΣ (ΣΠΟΡ FM ΠΑΤΡΑΣ 96,3)











.
H Ρούλα Πούλιου [ 9]