Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Δελτίο τύπου Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου 5-9-16

 Λήξη των καλοκαιρινών τμημάτων κολύμβησης του Ν.Ο.Μεσολογγίου

Για δύο μήνες οι προπονητές κολύμβησης Αλευράς Νάσος, Παπουτσόπουλος Πάνος και Κριτάκης Νικολόπουλος εκπαίδευσαν 110 παιδιά ηλικίας 4 - 12 ετών. Στα αρχάρια, τα 64 σωσίβια αφαιρέθηκαν όλα και τα παιδιά κολυμπούν χωρίς βοηθητικά μέσα.Στα ημιπροχωρημένα, τα 30 παιδιά διδάχθηκαν ελεύθερο και ύπτιο.Στα προχωρημένα, τα 16 παιδιά διδάχθηκαν ελεύθερο, ύπτιο και έκαναν την εισαγωγή σε πρόσθιο και πεταλούδα.
 Ευχαριστούμε τον κ. Κοντογιώργο Νίκο που μας διέθεσε την πισίνα, το Δήμαρχο Ν.Καραπάνο, τη ΔΕΥΑΜ και τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν και στήριξαν την προσπάθεια μας. Πάγιο αίτημα μας είναι η πόλη να αποκτήσει κολυμβητήριο και όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά να έρθουν σε επαφή με το υγρό στοιχείο. Οι καιροί είναι δύσκολοι και όλοι μας προσπαθούμε για το καλύτερο με αγάπη για τον αθλητισμό και την δημιουργία παιδείας και καλλιέργειας άμιλλας.
 Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές νέων μελών, αθλητών στην παιδική ομάδα καγιάκ ήρεμων νερών και στη Σχόλη ιστιοπλοΐας Α/Θ για ενήλικες , γίνονται καθημερινά στα γραφεία μας στο λιμάνι από 11.00 έως 15.00. (Στα άμεσα σχέδια μας είναι η δημιουργία τμήματος ιστιοπλοίας τριγώνου με σκάφη optimist και leaser. )
Πληρ, 2631026970, nommes@live.com
Το ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου