Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ 2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΠΑΝΤ. ΧΑΛΑΖΙΑΣ"

.


Ο Αστέρας Μεσολογγίου κατέκτησε το 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου "Παντελής Χαλαζιάς" που διεξήχθη στο ενωσιακό στάδιο Μεσολογγίου την Τετάρτη 31-8-2016. Η ομάδα του Δημήτρη Ξηρού εμφανίστηκε κατά γενική ομολογία σε πολύ καλή κατάσταση εν όψη της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και κύπελλο και κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση κερδίζοντας την ΑΕΜ με σκορ 1-0 και φέρνοντας ισοπαλία 1-1 με την Αναγέννηση. Έτσι η τελική βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής:
Ομάδα
Γκολ
Βαθμοί
1.  Αστέρας Μεσολογγίου
2-1
4
2.  Αναγέννηση Μεσολογγίου
2-2
2
3.  Α.Ε.Μ.
1-2
1

Τα φιλμ των τριών ημιχρόνων του τουρνουά:
ΑΕΜ-Αναγέννηση Μεσολογγίου 1-1
Η Α.Ε.Μ. εμφανίστηκε αρκετά καλή και επικίνδυνη στο πρώτο μισό του ημιχρόνου και κατάφερε να προηγηθεί στο 7' με γκολ του Ρισβά. Η Αναγέννηση όμως ισορρόπησε το ματς μετά το 25λεπτο και κατάφερε να ισοφαρίσει όταν μετά από γύρισμα του Στάθη, Ζαχαράκης και Λινάρδος (τερματοφύλακας) δεν συνεννοήθηκαν σωστά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της ΑΕΜ. 
Αστέρας Μεσολογγίου - ΑΕΜ 1-0
Εξαιρετική εμφάνιση από τον Αστέρα κόντρα στη Μεγάλη Κυρία της πόλης μας και δίκαιη νίκη με σκορ 1-0. Το γκολ πέτυχε στο 23' ο Ηρακλής Παπαδόπουλος με άψογο τελείωμα μέσα από την περιοχή μετά από έξοχη μπαλιά του Γιάννη Κουφού που τον βρήκε στην καρδιά της άμυνας της ΑΕΜ. Ο Αστέρας είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία (δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από τους αντιπάλους), καλή κυκλοφορία στο κέντρο και πολλές "φαρμακερές" επιθετικές ενέργειες. Το συγκεκριμένο ημίχρονο ήταν άλλωστε το ποιοτικά το καλύτερο του τουρνουά.
Αστέρας Μεσολογγίου - Αναγέννηση Μεσολογγίου 1-1
Ο Αστέρας προηγήθηκε στα μισά του ημιχρόνου με καταπληκτικό γκολ του Βασίλη Καπνίση με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή ύστερα από εκτέλεση κόρνερ. Ο Δημήτρης Ξηρός έκανε πολλές και συνεχείς αλλαγές μετά αλλά και πριν το γκολ "βλέποντας" όλους τους παίχτες που είχε στη διάθεσή του. Η Αναγέννηση κατάφερε να ισοφαρίσει δύο λεπτά πριν την εκπνοή του ματς με κοντινό πλασέ του Γιώργου Κατσαβού. 
Στην ανάπαυλα του τουρνουά βραβεύτηκε από την ΑΕΜ το επί 18 συνεχή χρόνια μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Αστέρα Μεσολογγίου και νυν ταμίας του Συλλόγου μας, Αντώνης Σταμάτης,  καθώς και από την Αναγέννηση ο πρόεδρος Χ.Παπουτσόπουλος.
asterasmesol.blogspot.gr