Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Πρώτη και εμφατική νίκη (3-0) η Αναγέννηση Μεσολογγίου

 Αναγέννηση Μεσολογγίου – ΑΕ Αγίου Δημητρίου 3-0
Την χαρά της νίκης γεύτηκε για πρώτη φορά η Αναγέννηση Μεσολογγίου που για το πρωτάθλημα της Γ΄Κατηγορίας στην 2η αγωνιστική ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Α.Ε.Αγ.Δημητρίου με 3-0.

Το καλύτερο δυνατό δώρο γενεθλίων φρόντισαν να κάνουν στο προπονητή τους Μάκη Κουρνέτα οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης χαρίζοντας του την  νίκη ,που συνδυάστηκε με πολύ καλή εμφάνιση.Ήταν εμφανές στο χθεσινό παιχνίδι ότι είχαν διορθωθεί όλα τα κακός έχοντα που είχαν παρουσιαστεί στο προηγούμενο αγώνα με τον Μακρυνειακό  στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.Ηρεμία τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, με ποδοσφαιριστές ορεξάτους που ήξεραν τι ήθελαν στο γήπεδο, πήραν τα ηνία του αγώνα από το πρώτο λεπτό και επέβαλαν πλήρες τον δικό τους ρυθμό. Σίγουρα μία πέρα για πέρα δίκαιη και σημαντική νίκη, αφού πέρα των τριών υπέρ πολύτιμων βαθμών, αυτή η νίκη θα επιφέρει τη ηρεμία και αυτοπεποίθηση στη ομάδα.
Τα γκόλ του αγώνα..
38΄Σε σούτ του δραστήριου Π.Καλύβα η μπάλα αλλάζει πορεία σε σώμα αμυντικού και 1-0
66΄η ΄΄χρυσή αλλαγή΄΄ του Κουρνέτα Μ. ο Χαμοσφακίδης Ντ.στην πρώτη του επαφή με την μπάλα με πλασέ κάνει το 2-0.
71΄μετα απο ατομική εμέργεια και γύρισμα του Καλύβα Π. ξανά ο ΄΄Ντέμης ΄΄ [Χαμοσφακίδης] με γυριστό σούτ κάνει το 3-0.Η Αναγέννηση δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, είχε δοκάρι με τον Σαμαρά στο 35΄και στην επιστροφή ο Κατσαβός πετυχαίνει γκόλ που κακώς ακυρώθηκε απο τον διαιτητή Χονδρογιάννη μετά απο υπόδειξη του Καγιά..
Πολύ καλοί ήταν ο διαιτητής Χονδρογιάννης και ο νεαρός βοηθός του Κανταρέλος Γ., ενώ λανθασμένες υποδείξεις είχε ο Καγιάς.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων....
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Κουρνέτας  Μ.]...Σταθάτος, Μαντέλος, Κουλιαμπάς, Κατσάνος, Καρβέλης (81΄Παπαδάτος), Μακρής, Καλύβας Π.,Δάλλας  Ι.(75΄Μωραϊτης), Κατσαβός Γ.(64΄Χαμοσφακίδης), Σαμαράς, Παπαδόπουλος Η.
 Α.Ε. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ:[Γκούβελος Γ.]  ,,Παναγιωτόπουλος, Κουτρουμάνος, Δήμου, Μπαλωμένος, Ζαγγάνας Ι., Κούσης, Θεοδωρίδης, Ματζαβίνος (70΄Κακιώνης), Μαυροφρύδης (46΄Δήμου), Σαλωμίδης (56΄Παπουτσής), Ζαγγάνας Θ.