Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Α.Ε.Μεσολογγίου.....Μιας... ελπίδας νιάτα

.
Α.Ε.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ-3-1
 Η  ΄΄νεα ΄΄ ΑΕΜ  παρότι ήταν το αουτσάιντερ του αγώνα κέρδισε την ΄΄παλιά ΄΄ ΑΕΜ με 3-1.
Για να ακριβολογούμε τον  Ομηρο που στην σύνθεση του είχε τους Ζέρβα Δ.-Μπαλαούρα Κ.-Δενδρινό Π.-Τσιφοπανόπουλο Δ.-Βαλτογιάννη Κ.-Δερβίση Η.-Καλύβα Σ.-Μεταξούλη Β.που αγωνίστηκαν και τον Δ.Μπαρμπαρούση αναπληρωματικό που έχουν αγωνιστεί στην ΑΕΜ..Ενω και ο προπονητής του Ομήρου Γ.Ασπρογέρακας υπήρξε προπονητής της ΑΕΜ παλιότερα.  
Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ΑΕΜ που δεν «μάσσησαν» απο την εμπειρία των αντιπάλων τους κοίταξαν τον Ομηρο στα μάτια και πήραν  μια πανάξια νίκη, παίζοντας με ψυχή, πάθος θέληση και ο νεανικός τους ενθουσιασμός δεν έδωσε το δικαίωμα σε καμμιά στιγμή του αγώνα στον Ομηρο να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο αφού σε όλη την διάρκεια του αγώνα μόνο απο στημένες φάσεις ήταν απειλητικός για την εστία του σταθερού Καραδήμα Κ.
Η καλή εμφάνιση της ΑΕΜ σκόρπισε ενθουσιασμό στο ΄΄στρατόπεδο΄΄ της Μεσολογγίτικης ομάδας αφού συνοδεύτηκε με νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου , που θα παίξει ρόλο πρωταγωνιστικό στο φετινό πρωτάθλημα, και αφήνει υποσχέσεις για την συνέχεια..Αυτή ήταν η πρώτη φετινή ήττα του Ομήρου στο φετινό πρωτάθλημα, που εκμεταλεύτηκε ο Ναυπακτιακός Αστέρας πού πέρασε 1ος στην βαθμολογία.
Τα γκόλ του αγώνα.....
25΄σε φάουλ του Βλαχογιάννη η μπάλα αλλάζει πορεία στο τείχος και στα δίκτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Ζέρβα Δ. και 1-0
37΄σε φάουλ του Νικολόπουλου ο προωθημένος Παναγιωτόπουλος Α. παίρνει την κεφαλιά -πάσα και  ο Ρισβάς με σούτ μέσα σε εξαλλους πανηγυρισμούς κάνει το 2-0.
67΄  Με ενα απίστευτο γκολ, βγαλμένο απο το... playstation σημειώθηκε το 3-0 απο τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΜ ,όταν απο τον χώρο του κέντρου Βλαχογιάννης και Αυτζής Ι.[εντυπωσίασε ο 16χρονος για μία ακόμη φορά] ,έπαιξαν ΄΄με την μία ΄΄ δύο φορές το ενα-δύο άλλαξαν αριστερά στον προωθημένο Α.Παναγιωτόπουλο που σεντράρει με την μία στην καρδιά της άμυνας του Ομήρου και εκεί πετάγεται ο νεοσελθών 15χρονος Καβαλλάρης και με θαυμάσια κεφαλιά κάνει το 3-0.
88΄ο Ομηρος μετά απο εκτέλεση φάουλ του Μorales ο Τσιφοπανόπουλος με πλασέ μειώνει σε 3-1.
Ο διαιτητής Κ. Διώτης δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα , ενώ απέβαλε τους Διαμαντόπουλο Χ.[ΑΕΜ]στο 75΄με 2η κίτρινη κάρτα και τον Βλαχογιάννη Κ.[ΑΕΜ]στο 88΄  και τον Κ.Βαλτογιάννη [ Ομήρου] στο 77΄. ενω σε γενικές γραμμές καλοι ήταν οι βοηθοί του ..Τριανταφύλου και η Μπακάκη.

Α.Ε.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ [Δημ. Ξηρός]...Καραδήμας, Πασπαλιάρης Ι.(62΄Καβαλλάρης), Παναγιωτόπουλος, Παλιάτσας, Μπαλαμπάνης Ν., Δάρδας, Αυτζής  Ι., Βλαχογιάννης, Πλαστήρας (83΄Ρούσσης), Νικολόπουλος (52΄Διαμαντόπουλος  Χ.], Ρισβάς Ν.

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ[Γιωργ.Ασπρογέρακας]..Ζέρβας   Δ., Μπαλαούρας Κ., Broushl Li, Αλεξόπουλος, Δερβίσης, Δενδρινός Π., Καταπόδης, Βαλτογιάννης, Δημαράς (35΄Μεταξούλης), Καλύβας Σπ.[68΄Μorales],Τσιφοπανόπουλος..
.
μετα απο πολύ καιρό στην κερκίδα του Ενωσιακού γηπέδου βρέθηκε και ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Δ.Μάνθος που παρακολούθησε το β΄ημίχρονο του αγώνα..
 



.
Και ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ Π.Παπαχρήστος στο Ενωσιακό γήπεδο 
                                 

.
σύσσωμη και η Αναγέννηση Μεσολογγίου στην κερκίδα του Ενωσιακού γηπέδου.



 ο Νίκος Ρισβάς πέτυχε το 2ο γκόλ της ΑΕΜ ενώ ταλαιπώρησε πολλές φορές την άμυνα του Ομήρου

 πολλές διακοπές είχαμε προς το τέλος του αγώνα και ο διαιτητής του αγώνα Κ.Διώτης έβγαλε τρείς φορές την κόκκινη κάρτα απο το τσεπάκι του..

                          το διαιτητικό τρίο του γειτονικού ντέρμπυ..