Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ένταση και επεισόδια στο Πανλευκάδιος – Αχέρων Καναλακίου

Ντέρμπι με τα όλα του ήταν η αναμέτρηση Πανλευκάδιος-ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, για την 23η αγωνιστική της Α” ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, η οποία έληξε με σκορ 1-1, αλλά «σημαδεύτηκε» από εικόνες που είναι «ξένες» με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο.

Αρχικά να αναφερθούμε στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο Πανλευκάδιος έκανε το 1-0 στο 33′ με δυνατό σουτ του Ορφανού. Το Καναλάκι ισοφάρισε με κεφαλιά του Σιώρου στο 82′ και κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, που τον κρατά και στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Πολλά παράπονα έχει ο Πανλευκάδιος για τη διαιτησία του Μπαϊλη, καθώς θεωρεί πως ο σκόρερ του γκολ του ΠΑΣ Αχέρων, Σιώρος θα έπρεπε να είχε αποβληθεί από το πρώτο ημίχρονο.
Στο 72΄σημειώθηκε γενική σύρραξη των ποδοσφαιριστών, με αποτέλεσμα οι Γαλάνης και Κωστακιώτης (και οι δύο ήταν στον πάγκο), να αντικρίσουν την κόκκινη κάρτα.
Σε εκείνο το λεπτό ο αγώνας διεκόπη, καθώς έπεφταν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα ένα καπνογόνο να χτυπήσει στον πρόσωπο τον βοηθό προπονητή του Καναλακίου, Χρήστο Ντούρο, ο οποίος είχε αιμορραγία από τη μύτη και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Λευκάδας. Έπειτα από δέκα λεπτά ο αγώνας συνεχίστηκε.
Το ΔΣ του ΠΑΣ Αχέρων μετέβη στη συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα, όπου υπέβαλε μήνυση, ενώ ο Πανλευκάδιος εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει: «Η οικογένεια του Πανλευκάδιου  ζητάει συγνώμη  από τον βοηθό προπονητή του Αχέρωντα Καναλακίου κο Ντούρο, για την ενέργεια κάποιου ανεγκέφαλου οπαδού. Η ομάδα μας καταδικάζει απερίφραστα το απίστευτο αυτο συμβαν και όλα τα άσχημα φαινόμενα που διώχνουν τον κόσμο από τα γήπεδα».
11004401 10204853069584432_979331945_n
Διαιτητής: Μπαϊλης
Βοηθοί: Κωνσταντίνου – Τριανταφύλλου
Πανλευκάδιος (Κατηφόρης): Τρανουλίδης, Μπαλή, Κωστακιώτης (65′ Μεϊντάνης), Καταγής, Βλάχος, Φλούδας, Κοκόλης Ζ.Χ. (65′ Καλογερής), Τσελάι, Μπαλάφας, Ορφανός (81′ Πετούσης), Κοκόλης ΣΧ.
Αχέρων Καναλακίου (Βέκιος): Καραπιπέρης, Κώστας, Νόνας, Μπάκας, Μήτσης, Τσούγκαρης, Λουκούμης, Τζίμας Ι. (52′ Βασιλείου), Σιώρος, Νταής (50′ Γκιόλας), Τζίμας Θ. (90′ Παπάς).
Πηγή: atpreveza.gr