Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

U-20: ΚΑΛΛΟΝΗ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-4

 Ευρεία νίκη πέτυχε η ομάδα U-20 του Παναιτωλικού, καθώς επικράτησε το Σάββατο της αντίστοιχης της Καλλονής στη Λέσβο με σκορ 4-1, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής Super League ΟΠΑΠ U20.




Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα μόλις στο 6ο λεπτό με τον Μήλιο, όμως η ομάδα του Δημήτρη Γαβαλά κατάφερε να ισοφαρίσει (1-1) με πέναλτι που εκτέλεσε επιτυχώς ο Γκαμάγκας στο 71' και το οποίο προέκυψε μετά την πρόσκρουση της μπάλας στο χέρι του Κοζάκη.

Ωστόσο στην συνέχεια η ομάδα του Παναιτωλικού ήταν καταιγιστική. Το 1-2 ήρθε στο 73’ μετά από σουτ του Σιώρου, ενώ ο Κοντογιάννης Γιάν. στο 82’ πραγματοποίησε το 1-3.
Στο 87’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Κοζάκης, αλλά παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Δημουλάς διαμόρφωσε το τελικό 4-1 για τον Παναιτωλικό.

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ: Μαλλής, Τσακίρης, Μαγγανάς (60’ Πιπεράς), Γιαζιτζόγλου, Ιωαννίδης, Φωκιανός, Αγριμάκης, Μπρακούλα, Λαμπράκης (30’ Χατζηκλειδαράς) Γιουκαρής, Γκαμάγκας.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Αργύρης, Χαντάκιας, Καραλής, Δημουλάς, Κοζάκης, Σιώρος (86’ Μωραΐτης), Κωστακιώτης, Βασιλάρης, Κολοκοτρώνης (85’ Ντίνος), Μήλιος, Ζαρκάδας (68’ Κοντογιάννης).
sports-academies.gr/