Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Η καταπληκτική εμφάνιση του Πάνου Λινάρδου πούσκόραρε κιόλας δεν συνοδευτηκε και με την νίκη στο ντέρμπυ της ΒΈθνικής Κύπρου

Ντέρμπι με τα όλα του στην Αγία Νάπα, με την τοπική ομάδα και την Αναγέννηση να δίνουν μεγάλη μάχη και την Αγία Νάπα να επικρατεί με 2-1.



Η Αναγέννηση ήταν η ομάδα που… καιγόταν για την νίκη και ξεκίνησε πιο επιθετικά, φτάνοντας στο γρήγορο γκολ με τον Λινάρδο μόλις στο 2’. Η απάντηση της Αγίας Νάπας δεν άργησε πολύ να έρθει, αφού στο 27’ μετά από εκτέλεση κόρνερ και… μελέ στην αντίπαλη άμυνα, ο Μέρτακκας με κοντινή προβολή έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Στην επανάληψη, στο 50’ ο Γιαννακού σκόραρε για την Αναγέννηση όμως το γκολ του ακυρώθηκε. Ο αρχηγός των «πρασίνων» διαμαρτυρήθηκε έντονα και αποβλήθηκε, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες για το υπόλοιπο του αγώνα.

Ακολούθησε πίεση από πλευράς Αγίας Νάπας, η οποία… απέφερε καρπούς στο 89’ με τον Μαρτίνο Σολωμού που μπήκε στο παιχνίδι σαν αλλαγή να πλασάρει εύστοχα τον Ζένιου και να δίνει μια σπουδαία νίκη στην πρωτοπόρο ομάδα της Β1.

.kerkida.net