Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Δημιούργησαν ατμόσφαιρα “Κόλαση” οι φίλαθλοι του Αίολου


trikoupis astakos 4.
Ηταν αγώνας δυνατός ανάμεσα στις δυο καλύτερες ομάδες του ομίλου με γρήγορες φάσεις και εύστοχα σούτ.



Μέσα στο τερέν οι ομάδες προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους όπως και στον γύρω χώρο απο το τερέν οι φίλαθλοι και λέμε χώρο αφού δεν υπάρχουν κερκίδες και οι παίκτες νοιώθουν κυριολεκτικά την ανάσα του φίλαθλου οταν είναι στην γραμμή του τερέν.

4 παρά 20 έφτασε το πούλμαν με την ομάδα του Μεσολογγίου στον Αστακό και τα πρώτα “Γαλλικά” τα άκουσαν στην είσοδο της πόλης απο φιλάθλους που έβελπαν αγώνα ποδοσφαίρου.Μόλις αντίκρυσαν το πούλμαν άφησαν το ποδόσφαιρο και χαιρέτησαν…γαλλικά…τους παίκτες του Μεσολογγίου.

Στην συνέχεια το πούλμαν προσπάθησε να φτάσει στο χώρο του γηπέδου αλλά ήδη στο προαύλιο χώρο υπήρχαν φίλαθλοι του Αίολου όπου με βαρελότο και καπνογόνα είχαν δημιουργήσει ατμόσφαιρα κόλαση!.

Τελικά μετά απο αρκετή ώρα και αφού οι αστυνομικές δυνάμεις ενισχύθηκαν κατάφερε το πούλμαν να φτάσει στο γήπεδο για να κατέβουν οι παίκτες στο γήπεδο.

Η συνέχεια μέσα στο γήπεδο όπου οι φίλαθλοι με κραγκάσες με βαρελότα που έσκαγαν στο προαύλιο με συνθήματα αλλά και οτι το γεγονός δεν υπάρχουν κερκίδες αλλα οι φίλαθλοι κάθονται ακριβώς στην γραμμή του τερέν δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα που σίγουρα κανείς αθλητής δεν θέλει να βρεθεί.

Να ξεκαθαρίσουμε οτι κανείς φίλαθλος δεν ακούμπησε παίκτη του Χαρίλαου Τρικούπη όπως και μέσα στον αγώνα δεν έγινε μεταξύ των παικτών το παραμικρό.

Η ιδέα όμως οτι πρέπει να πας στην γραμμή να επαναφέρεις την μπάλλα στο γήπεδο και υπάρχει άνθρωπος που σχεδόν ακουμπάει την πλάτη σου ή το γεγονός οταν χτυπάς ελεύθερες βολές και ο φίλαθλος είναι σχεδόν κάτω απο το στεφάνι τότε  η λογική λέει πως δεν μπορείς να σκεφτείς πως θα παίξεις μπάσκετ αλλά πως θα αντιδράσεις σε κάποια πρόκληση.

Κάτω απο αυτές τις συνθήκες οι παίκτες του Χαρίαλου Τρικούπη κατάφεραν και έβαλαν 85 πόντους κάτι το οποίο δείχνει οτι το μπάσκετ που είδαμε ήταν γρήγορο και ανοικτό με ωραίες φάσεις.

Η ομάδα του Αστακού είναι μια δυνατή και γρήγορη ομάδα και σίγουρα δεν έχει ανάγκη απο τέτοιες ατμόσφαιρες για να κερδίσει εναν αγώνα ο οποίος θα μπορούσε να προσφέρει πιο μεγάλο σκόρ και πιο ωραίο θέαμα και απο τις δυο όμαδες.

Οσο για τους διαιτητές,έμπειροι και οι δυο όπως μάθαμε αλλά φάνηκε πως και αυτοί ήταν επηρεασμένοι απο την ατμόσφαιρα γιατί δεν δικαιολογείται   παίκτης του Αίολου να βρίζει διαιτητή και να μην του δίνει τεχνική ποινή και όπως επίσης έχουμε δεί σε γήπεδα να διακόπτεται αγώνας αν οι φίλαθλοι λένε συνθήματα με υβριστικό περιεχόμενο ή χρησιμοποιούν κάθε είδους ηχητικό όργανο.Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα πάντως έλεγχαν το παιχνίδι και έδιναν σωστές αποφάσεις.

Τώρα κατά πόσο είναι κατάλληλο αυτό το γήπεδο για αγώνες αυτό θα πρέπει να το ξανακοιτάξουν οι υπεύθυνοι γιατί είναι πολύ εύκολο να γίνει ακόμη και ατύχημα μιας και αν ο παίκτης απλώσει το χέρι του να πιάσει την μπάλλα πολύ πιθανό να πιάσει κάποιο κεφάλι αντί για την μπάλλα.

Οσα σας μεταφέρουμε τα είδαμε και τα ακούσαμε αφού το onairnews ήταν στο γήπεδο και μέσω των φωτογραφιών  μπορείτε να δείτε και εσείς.Ανάμεσα στους φιλάθλους υπήρχαν και κάποιοι απο Μεσολόγγι οι οποίοι πήγαν με δικά τους οχήματα.Παρών και ο πρόεδρος της Α.Ε.Μεσολογγίου Διονύσης Βισβίκης ο οποίος μάλλον εκμεταλλεύτηκε το ρεπό της Α.Ε.Μεσολογγίου και πήγε στον Αστακό να δεί την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη.

Ραντεβού το ερχόμενο Σάββατο πάλι στο γήπεδο του Αστακού για τις δύο ομάδες αφού ξεκινούν τα μπαράζ μεταξύ 
trikoupis astakos 3
trikoupis astakos 5
trikoupis astakos 2
trikoupis astakos 6trikoupis astakos 7trikoupis astakos 8trikoupis astakos 9trikoupis astakos 11trikoupis astakos 12trikoupis astakos 13trikoupis astakos 14trikoupis astakostrikoupis astakos 10
 .onairnews.g