Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Πιστιολέρο….με εξάσφαιρο…

 Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος[Πιστιόλης Κ.] με τις επιδόσεις του φροντίζει να δίνει …τροφή και δικαιωματικά το όνομά του φιγουράρει στους κορυφαίους τίτλους. Με τα τέσσερα γκολ που πέτυχε απέναντι στην ΑΕΚ συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας του και ο ίδιος έγινε το ακλώνητο φαβορί για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος.




Και όμως παρά τα ευρύ 6-1 ο Προμηθέας για 49 λεπτά …ίδρωσε. Η ΑΕΚ προηγήθηκε μόλις στο 14΄ με κεφαλιά του Μολώνη και αύξησε το συντελεστή δυσκολίας της αναμέτρησης για τον Προμηθέα. Οι γηπεδού ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δημιουργούσαν ευκαιρίες αλλά το γκολ άργησε να έρθει. Ήρθε όμως σε ένα πολύ καθοριστικό χρονικά σημείο, τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου με σκόρερ τον Καλαβρουζιώτη. Έτσι όπως τέλειωσε το πρώτο ημίχρονο, ξεκίνησε και το δεύτερο για τον Προμηθά. Στο 49΄ ο Πιστιόλης άνοιξε λογαριασμό και με πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Το άγχος έφυγε από τα πόδια των γηπεδούχων και δεν περιορίστηκαν στη διαχείριση του αποτελέσματος. Έπαιξαν επιθετικά και προσπάθησαν να μετουσιώσουν την ανωτερότητά τους και σε άλλα γκολ. Και τα κατάφεραν περίφημα αφού σημείωσαν άλλα τέσσερα. Τρία με τον Πιστιόλη και ένα με τον Μπίμπα Α.

Από τον Προμηθέα δεν υστέρησε κανείς, αλλά εκτός του Πιστιόλη εξαιρετική απόδοση είχαν και οι Τριώτης, Καλαβρουζιώτης. Από την ΑΕΚ φάνηκαν κάπως οι Σαμψώνας και Αγγέλης.

 ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ:Ξηρός, Τριώτης, Διαμαντόπουλος, Μπίμπας Α, Δημητρόπουλος (52΄ Καραγιάννης Α), Καλαβριζιώτης, Καλαβρουζιώτης (73΄ Αντωνίου), Δαδάνης, Μπαλαμπάνης, Γεωργίου (75΄ Παγανιάς), Πιστιόλης.

ΑΕΚ: Βασιλόπουλος, Κούσης (71΄ Μάρκος), Αυγέρης Χ (46΄ Τασούλης), Ροδίτης, Καραγκούνης, Μαντόγλου, Σαμψώνας, Μολώνης, Βακράκος (66΄ Κοκορδέλης), Αγγέλης, Παναγιωτόπουλος

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

14΄ 0-1 φάουλ του Αυγέρη Χ, ο Μολώνης με κεφαλιά ανοίγει το σκορ

41΄ 1-1  σουτ του Πιστιόλη, αποκρούει ο Βασιλόπουλος και ο Καλαβρουζιώτης με κοντινή κεφαλιά ισοφαρίζει

49΄ 2-1 κεφαλιά πάσα του Καλαβρουζιώτη στον Πιστιόλη που μπαίνει στην περιοχή και με πλασέ κάνει την ανατροπή του σκορ

64΄ 3-1  δυνατό φάουλ του Καραγιάννη Α. ασθενής απόκρουση του Βασιλόπουλου και ο Μπίμπας Α.  με πλασέ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα

72΄ 4-1  μπαλιά του Καλαβρουζιώτη στον Πιστιόλη που πλασάρει στην έξοδο τον Βασιλόπουλο και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα

82΄ 5-1  μπαλιά του Δαδάνη στον Πιστιόλη, ιδανικό τελείωμα με πλασέ και η μπάλα στο πλεχτό

90΄6-1 παράλληλη μπαλιά του Καραγιάννη Α. ο Πιστιόλης με σουτ διαμορφώνει το τελικό σκορ
nafpaktianews.gr