Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 1 - 0

Ο Παναρκαδικός, λοιπόν, επικράτησε με 1-0 του Πανναυπλιακού εντός έδρας και πήρε βαθμολογική ανάσα, ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα της Football League2. Ηταν μια νίκη αφενός καθοριστική για το στόχο της σωτηρίας, αλλά αφετέρου και νίκη ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης για την ομάδα της Τρίπολης.




Το παιχνίδι ξεκίνησε εξαιρετικά για τους γηπεδούχους, που μόλις στο 4ο λεπτό έβαλαν τις βάσεις της νίκης. Ο Καδάς έκανε την προσπάθεια και το σουτ, ο Κομπόσης απέκρουσε το σουτ που επιχείρησε ο παίκτης του Παναρκαδικού και ο Νάνος που πήρε το ριμπάουντ με κοντινό σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα της ομάδας του Ναυπλίου και άνοιξε το σκορ.

Οι βάσεις της νίκης είχαν μπει νωρίς. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και να μεταφέρουν το παιχνίδι στην περιοχή του Παναρκαδικού, αλλά η αλήθεια είναι ότι πέρα από ένα γύρισμα του Μουσταφάι στο οποίο δεν μπόρεσε να κάνει την κοντινή προβολή ο Γκολέμης (31`) δεν απείλησαν ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Παναρκαδικός ήταν ακόμη πιο συγκεντρωμένος, βελτίωσε την κυκλοφορία της μπάλας και το μόνο που του έλειψε ήταν ένα δεύτερο γκολ για να «καθαρίσει» τον αγώνα. Θα μπορούσε να έρθει στο 48` στο σουτ του Νάνου μέσα από την περιοχή (άουτ) και στο 91`, όταν ο Καδάς δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε τετ α τετ.

Πάντως, η ομάδα της Τρίπολης διαχειρίστηκε πολύ σωστά το προβάδισμα και κράτησε τη νίκη μέχρι το τέλος, χωρίς να απειληθεί από τον αντίπαλο. Μετά το τελικό σφύριγμα δημιουργήθηκε ένταση, κυρίως από τους φιλοξενούμενους, αλλά έληξε με παρέμβαση αστυνομικών δυνάμεων και των ψυχραιμότερων.

Οι συνθέσεις:

Παναρκαδικός: Μανέλης, Ειρ. Πετρόπουλος, Μπούτας, Νάνος (56' Σπ. Λαγός), Κωστάκης, Δ. Κυριακόπουλος, Αρδάμης (84' Μπίσιας), Δήμος, Σαλαπάτας, Καδάς, Ευγ. Πετρόπουλος (56' Γ. Κυριακόπουλος).



Πανναυπλιακός: Κομπόσης, Καπλάτσης, Τσακμάκης, Θ. Γκολέμης, Ευθυμίου, Καραμάνος, Τσουρδίνης (76' Καρέλης), Διαμαντής (60' Φλεβέρης), Ηλ. Γκολέμης, Μουσταφάι, Δριμούρας.
grasidi.gr