Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ομηράρα είσαι... τρέλα!!!!Πήρε 2 - 0 το Ναυπακτιακό

Την μεγάλη του αξία είχε την ευκαιρία να πιστοποιήσει και πάλι σήμερα το απόγευμα ο Όμηρος Νεοχωρίου προσπερνώντας εύκολα το εμπόδιο του Ναυπακτιακού Αστέρα με 2 - 0 ενώπιον περίπου 1.000 φιλάθλων του.


Μέσα σε ένα γήπεδο - καμίνι με αθλητική ατμόσφαιρα και πολύ πάθος οι Νιοχωρίτες έκαναν το καλύτερο παιχνίδι τους σε έναν αγώνα που ήταν πολύ κρίσιμος. Έπαιξαν γρήγορο ποδόσφαιρο και με ποιοτικό παιχνίδι έκαναν τους Ναυπάκτιους να... χάνου μπάλα, αδυνατώντας να τους ακολουθήσουν.
Η πρώτη φάση έγινε στο 15΄  οταν σε σέντρα του Αποστολίδη ο Λαγός έπιασε κεφαλιά για να στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Οι φίλαθλοι άρχισαν να ζεσταίνονται για να ξεσηκωθούν λίγο αργότερα όταν μετά από σέντρα του Βαλτογιάννη ο Αποστολίδης άφησε υπέροχα τη μπάλα να περάσει και ο Γιάννης Σεραφίγγος έκανε το 1-0 με σουτ.
Λίγα λεπτά αργότερα το γήπεδο πήρε φωτιά μετά από ένα πανέμορφο γκολ. Η άψογη συνεργασία των Τσιφοπανόπουλου, Καλύβα, Αποστολίδη έδωσε την ευκαιρία στο Λαγό να πετύχει το δεύτερο γκολ και να κλειδώσει ουσιαστικά το ματς.
Οι Ναυπάκτιοι προσπάθησαν να απαντήσουν στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά έβρισκαν εμπόδιο στον Λιαπίκο. Μετά όμως την πρωτοβουλία των κινήσεων πήρε και πάλι ο Όμηρος που έχασε πολλές ευκαιρίες με τρία χαμένα τετ α τετ του Γούργαρη, δύο του Λαγού και ένα του Σεραφίγγου σε ανυπεράσπιστη εστία ήταν οι σημαντικότερες.

Θεοδοσίου: «αποδείξαμε γιατί είμαστε στη κορυφή»
Ο πρωτομάστορας του εντυπωσιακού Ομήρου, Δημήτρης Θεοδοσίου, δήλωσε στο Sportait.gr μετά το ματς: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Νομίζω αποδείξαμε για ποιο λόγο είμαστε στην κορυφή. Όμως δεν έχει κριθεί τίποτα απολύτως, ακολουθούν δύσκολα και επικίνδυνα παιγνίδια που πρέπει να δείξουμε την ίδια διάθεση και όρεξη. Διασφαλίσαμε σχεδόν την πρώτη θέση και πρέπει τώρα να κοιτάξουμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος χωρίς μπαράζ. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια και στο Ναυπακτιακό Αστέρα».

Οι συνθέσεις
ΟΜΗΡΟΣ (Δημήτρης Θεοδοσίου): Λιαπίκος, Βαλτογιάννης Κ., Τσιρώνης, Αλεξόπουλος, Κάκκος Χ., Τσάμης, Λαγός, Καλύβας (69΄ Ζηνεμπής), Σεραφίγγος (58΄Γούργαρης), Αποστολίδης (88΄Φράγκος) , Τσιφοπανόπουλος.
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ (Αντώνης Ζήκος): Πετσίνης, Καζανάς, Ερινάλντο, Καρτσακλής (78΄ Θανασιός), Θεοχάρης, Γεωργακόπουλος, Καραγιάννης, Ζαχαρόπουλος, Καλαβρουζιώτης (63΄Αδραχτάς), Μικελάτος, Μυτιλήνης (57΄Βρουσάι).

 ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΦΩΤΟ ΡΟΜΠΟΛΑΣ       aixmi-news.gr