Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ο βετεράνος Κώστας Βλάχος ....τα έκανε όλα...και η Ενωση απέδρασε με νίκη απο το ΓΟΜ

 Η Ενωση Ευηνοχωρίου ανέκοψε την εξαιρετική πορεία της νεανικής ομάδας του ΓΟΜ, υποχρεώνοντας σε ήττα μετά από πολύ καιρό την Μεσολογγίτικη ομάδα.




Τελευταία φορά που είχε ηττηθεί ο ΓΟΜ  ήταν την 10η αγωνιστική, όταν και πάλι είχε χάσει στην έδρα του με 0-1 από τον συντοπίτη Αστέρα [30-11-2013].  Μετά την ήττα από την Ενωση έμεινε λίγο πιο πίσω στον βαθμολογικό  πίνακα  αλλά σίγουρα αυτό δεν ακυρώνει την εντυπωσιακή φετινή πορεία, με πολύ μικρό σε ηλικία ρόστερ.
Ετσι στο γειτονικό ντέρμπυ ο ΓΟΜ ξεκίνησε τον αγώνα με 7 ποδοσφαιριστές  μικρούς [γεννημένοι το 1997-1998],και με απουσίες βασικών παικτών λόγω τραυματισμών Βαλής Μ,Μπαλαμπάνης Α.,Καραούλης Διον.,ενώ αντίθετα η φιλοδοξη φέτος ομάδα του Ευηνοχωρίου με ΄΄κλειδί ΄΄ για την σημερινή της νίκη την εμπειρία πολλών παικτών της απο μεγαλύτερες κατηγορίες [Βλάχο Κ.,Βλαχογιάννη Κ.,Ελευθεριάδη Χ.,Πλαστήρα  Κ.,Κωνσταντάρα Δ. και Γιαννή Β.],που διαχειρήστηκαν σωστά το παιχνίδι.
Το παιχνίδι στο Ενωσιακό γήπεδο  δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με τον ΓΟΜ,  να δείχνει πιο ορεξάτος και επιθετικός (σε όλη τη διάρκεια) από τους φιλοξενούμενους. Μάλιστα, ήταν αυτός που είχε τις καλύτερες στιγμές να πετύχει γκόλ αλλά ο Δασκαλάκης Γ. για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν φύλακας άγγελος για την ομάδα του, ενώ ο βετεράνος Βλάχος Κώστας  ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος της νίκης αφού τόσο στον ανασταλτικό τομέα οσο και οτι πολλες φορές βοήθησε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού ,ενω και σε καθοριστικό σημείο του αγώνα ήταν εκείνος που άνοιξε το σκόρ.
το φίλμ του αγώνα...
4΄ωραία προσπάθεια και δυνατό σούτ του Βρέττα φεύγει λίγο άουτ.
16΄σε σέντρα του Βλαχογιάννη ο Κανταρέλος με κεφαλιά απο κοντά απειλεί την εστία του Λαχανά που αποκρούει με την βοήθεια του δοκαριού
27΄ο Βρέττας ελίχθηκε ωραία έξω απο την αντίπαλη περιοχή σουτάρει και ο Δασκαλάκης με εντυπωσιακή απόκρουση κρατά το μηδέν για την ομάδα του.
42΄μετά απο ανάποδο φάουλ που σφύριξε ο διαιτητής [διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι] ο βετεράνος Βλάχος τελικός παραλήπτης της μπάλας με  ψηλοκρεμαστό σούτ  ανοίγει το σκόρ 0-1.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο ΓΟΜ  εγινε  πιο επιθετικός  βάζοντας τους Βασιλείου Κ. και Νικολακόπουλο Μ., αντί των Χατζή Δ.που αγωνιζότανε στόπερ, και του πολυ καλού αλλά κουρασμένου Δ.Βρέττα
Η γρήγορη δε αποβολή του Πλαστήρα Κ. με 2η κίτρινη  έγειρε το παιχνίδι πρός την εστία του Δασκαλάκη με τους παίκτες της Ενωσης να παίζουν κλειστά και έδωσαν χώρους στους γηπεδούχους και αγωνίστηκαν με ξαφνικές αντεπιθέσεις με  τους Σακελαρόπουλο και Βλαχογιάννη Κ.,που πολλές φορές κρατούσε την μπάλα και ξεκούραζε την υπόλοιπη ομάδα.
60΄ωραία μπαλιά του Διαμαντόπουλου ο Νικολακόπουλος απο πλεονεκτική θέση με κεφαλιά δεν καταφέρνει να  ισοφαρίσει .
66΄ο Κουντούρης σε εκτέλεση φάουλ πασάρει στον 15χρονο  Ντρούκα που απο καλή θέση  αστοχεί αφού πραγματοποίησε άτσαλο σουτ.
74΄ωραία  ανάπτυξη των γηπεδούχων με τον Αχτύπη να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση και να σουτάρει δυνατά με τον Δασκαλάκη να αποκρούει και πάλι εντυπωσιακά σε κόρνερ.
77΄αντεπίθεση των παικτών της Ενωσης ο Σακελαρόπουλος ξεφεύγει του προσωπικού του αντιπάλου αλλά απο πλάγια θέση νικήθηκε απο τον Λαχανά που απέκρουσε σε κόρνερ.
79΄σε γκρέμισμα του Αχτύπη μέσα στην περιοχή απο τον Κωνσταντάρα οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτυ αλλά ο διαιτητής ΄΄έδειξε παίζετε΄΄
83΄σε  νεα αντεπίθεση των φιλοξενούμενων ο Ελευθεριάδης σεντράρει  η μπάλα κοντράρει και στρώνεται στον Τόλη που απο κοντά με γυριστό σούτ κάνει το 0-2
90΄σε πέσιμο του Ελευθεριάδη στην περιοχή του Λαχανά ο διαιτητής δείχνει 2η κίτρινη κάρτα στον αμυντικό της Ενωσης
Απο την γηπεδπούχο ομάδα διακρίθηκαν οι Αυτζής Ι.,Δερβίσης Β.,Μπλαχούρας Π.,Ντρούκας Α.,Απο την Ενωση ο Κ.Βλάχος [κορυφαίος του γηπεδου],Βλαχογιάννης Κ.,Ελευθεριάδης,Ντζιβανάκης,Γερατσιάν και ο σταθερός Δασκαλάκης
Δεν απέφυγαν τα λάθη οι Διώτης Κ.,Κακατσίδης,και Μισάλου Καλ.
Γ.Ο.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ..Λαχανάς,Μπλαχούρας Π.,Κουλιαμπάς Φ.,Αχτύπης Κ.,Διαμαντόπουλος Χ.,Δερβίσης Β.,Βρέττας Δ.[46΄Βασιλείου Κ.],Χατζής Δ.[46΄Νικολακόπουλος Μ.],Ντρούκας Αθ.[λ.τραυμ.67΄Λένης Κ.],Αυτζής Ι.,Κουντούρης Γ.
ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ..Δασκαλάκης,Γιαννής[70΄Δημαράς Ι.]Ελευθεριάδης,Γιερατσιάν Ι.,Βλάχος Κ.,Πλαστήρας Κ.,Κωνσταντάρας Δ.,Ντζιβανάκης Ι.,Σακελαρόπουλος Δ.[78΄Δημαράς Π.]Βλαχογιάννης Κ.,Κανταρέλος
 Μέχρι πρίν λίγο καιρό συμπαίκτες σήμερα αντίπαλοι οι Σακελαρόπουλος Δ.[Ενωση],Κουλιαμπάς Φ.[ΓΟΜ]




 Ο βετεράνος Κώστας Βλάχος πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα με την αποδοσή του
 Γ.Ο.Μεσολογγίου...[ορθ.απο αριστερά].Ντρούκας Α.,Διαμαντόπουλος Χ.,Χατζής Δ.,Αχτύπης Κ.,Λαχανάς Θ.,Κουντούρης Γ.
[καθ.απο αριστερά] Δερβίσης Β.,Μπλαχούρας Π.,Αυτζής Ι.,Βρέττας Δ.,Κουλιαμπάς Φ.
 Στον πάγκο των γηπεδούχων διακρίνεται απο αριστερά Λένης,Σακαρέλος Γ.,Βαλής Μ.,Δημητρούκας Χ.,Νικολακόπουλος Μ



ο Μεσολογγίτης παράγοντας ποδοσφαίρου Μπαλαούρας Λ[αριστερά] και ο Μπλαχούρας Κ.[δεξιά]