Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

«Δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα, αλλά η πιο τυχερή».

 Στο γειτονικό ντέρμπυ μεταξύ ΓΟΜ και Αστέρα στο Ενωσιακό γήπεδο, με βάση τη συνολική εικόνα του παιχνιδιού, δεν κέρδισε ο καλύτερος, αλλά  κέρδισε ο πιο τυχερός κι ο πιο ικανός..και αυτος ήταν ο Αστέρας που σε όλη την διάρκεια του αγώνα με την εμπειρία των παικτών του το πήγε εκεί που έπρεπε το μάτς [ φάουλ,διακοπές,καθυστερήσεις,διαμαρτυρίες] ,αλλά εκμεταλευόμενος ένα λάθος στην άμυνα των τυπικά γηπεδούχων νεαρών παικτών του ΓΟΜ ο εμπειρος Σακκαρέλης χάρισε το ΄΄τρίποντο΄΄ στην ομάδα του..



Ο αγώνας διεξήχθει κάτω απο άσχημες καιρικές συνθήκες[αέρας,βροχή].και γενικά οι παίκτες δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα,σε ενα μέτριο γενικά παιχνίδι.
Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΓΟΜ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο παιχνίδι  περιόρισε τον Αστέρα σε παθητικό ρόλο, δημιούργησε κι έχασε αρκετές ευκαιρίες, οι δύο εκ των οποίων δεν χάνονται
στο 12΄σε μπαλιά του Μπαλαμπάνη ο Νικολακόπουλος νικήθηκε απο τον σταθερό Κούστα στο πλασέ που επιχείρησε και στο 22΄ο Κουντούρης απο θέση τετ-α-τετ έπιασε άτσαλο σούτ και μπλόκαρε ο Κούστας.
Στο ίδιο 57΄ο ΓΟΜ μετά απο ωραία ανάπτυξη των παικτών του ο Λιάπης βγάζει στον Κοκόρη αυτο΄ς γυρίζει στον επερχόμενο Κουντούρη που απο κοντά σε κενή εστία πλασάρει πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι χάνοντας την ευκαιρία του αγώνα!!!
Και όπως συμβαίνει πάντα όταν χάνεις ευκαιρίες δέχεσαι γκόλ σε αντεπίθεση στο επόμενο λεπτό [58΄] σέντρα -σούτ του Φλωρόπουλου. ασθενή απόκρουση του Λαχανά και ο προωθημένος Σακκαρέλης με πλασέ κάνει το 0-1.
Παρά την πίεση των παικτών του ΓΟΜ οι έμπειροι παίκτες του Αστέρα κράτησαν την νίκη
Καλή η διαιτησία των Κέκελου Π.,Καλαμάρη,Μωραίτη Ιακ.
Γ.Ο.Μεσολογγίου..Λαχανάς,Κοκόρης,Βασιλείου[68΄Λένης],Μπαλαμπάνης Α.,Διαμαντόπουλος Χ.,Δερβίσης Β.,Λιάπης,Χαντζής[63΄Βρέττας],Νικολακόπουλος,Αυτζής Ι.[75΄Δημητρούκας Χ.],Κουντούρης Γ.
Αστερας Μεσολογγίου...Κούστας,Καρέτσος  Ι.,Καγιάς,Γαντζούδης,Σταθής,Φλωρόπουλος[80΄Αντωνίου],Κατσουλάκης,Τσιγαρίδας,Σακκαρέλης[83΄Κουρνέτας],Καθαρόπουλος,Χαμοσφακίδης[90΄Γκεζέπης]