Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Όνειρα και φιλοδοξίες οι γυναίκες των Ελπίδων

Με όνειρα και ελπίδες ξεκίνησε η ομάδα των Ελπίδων για το φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Η ομάδα που έχει δύο χρόνια ζωής είναι έτοιμη φέτος να κάνει το άλμα μετά το περσινό αναγνωριστικό πρωτάθλημα.
Το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο, όμως οι Ελπίδες έδειξαν από την πρωτη κιόλας αγωνιστική (1-7 τον Α.Ο. Αρτας) ότι φέτος έχουν δυνατό σύνολο και ότι θα είναι το σκληρό καρύδι απέναντι στην ομάδα του Μεσσολογγίου που είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα.



Η εφημερίδα «ΣΟΥΤ» βρέθηκε στις εγκαταστάσεις των Ελπίδων, παρακολούθησε την προπόνηση και κατέγραψε τις στιγμές των Φερ... έλπιδων Κοριτσιών του Σπύρου Λαϊου.
Στον συντάκτη της εφημερίδας Μιχάλη Τσάγκα μίλησαν τόσο ο προπονητής όσο και οι παίκτριες Γεωργία Βαϊτση (μέλος της Εθνικής Ελπίδων) αλλά και η Κατερίνα Παπαδημητρίου που από πέρυσι είναι βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος.
Σπύρος Λάιος: Θα προσπαθήσουμε για την άνοδο
Σε ερώτηση μας στον «coach» για το πώς βλέπει το πρωτάθλημα μας τόνισε: «Πέρυσι ήταν μια διερευνητική χρονιά. Φέτος θα χτυπηθούμε με το Μεσολλόγγι που έχει έμπειρε παίκτριες, ενώ εμείς είχαμε και προσθήκες από νέα κορίτσια. Κάναμε καλή πορεία πέρυσι, φέτος όμως αν χτυπήσουμε το Μεσσολόγγι θα είμαστε πρωταθλητές. Προσπαθούμε το καλύτερο για τις κοπέλες αλλά και να μην έχουν διακοπή από τις όποιες δραστηριότητες τους δηλαδή σχολείο και εργασία. Υστερούμε σε εμπειρία σε σχέση με τον βασικό μας αντίπαλο αλλά είμαστε πολύ καλοί σαν νέα ομάδα».
Δηλώσεις έκανε όμως και η Κατερινα Παπαδημητρίου, η οποία τόνισε: Η φετινή σεζόν είναι μια αξέχαστη εμπειρία και θα συνεχίσει να είναι όταν καταφέρουμαι με την έμπειρη αλλά και ταλαντούχα ομάδα μας να εκπληρώσουμε το στόχο της ανόδου στη Β΄ Εθνική. Ο στόχος της ομάδας είναι ένας αφοσίωση και καλή προπόνηση.
Τέλος μίλησε τόσο για την ομάδα όσο και για τα προσωπικά της όνειρα το μέλος της Εθνικής Ελπίδων Γεωργία Βαϊτση: « Είναι κάτι ξεχωριστό για μένα, να αγωνίζομαι για μια γυναικεία ομάδα και μάλιστα της Γ΄ Εθνικής. Πρώτος στόχος είναι η άνοδος και το καλό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να δείξουμε ότι δεν υστερούμε σε τίποτα από τις υπόλοιπες ομάδες.
Για την Εθνική: Η Εθνική είναι μια μεγάλη επιβραβευση για κάθε ποδοσφαιριστή. Στόχος μου είναι να αγωνιστώ σε μεγαλύτερες κατηγορίες Α΄ και Β΄ Εθνική αλλά και να πανηγυρίσουμε με την Εθνική την πρόκριση στο Μουντιαλ.
Επίσης στην ομάδα αγωνίζονται και οι:
Βάσω Τσάγκα
17 ετων δεξί χαφ
Δώρα Λέκκα
27 ετών αριστερό εξτρεμ
Κώτση Κωνσταντίνα
16 ετών αριστερο χαφ
Μαριάννα Ζώτου
16 ετών δεξί χαφ
Βάσια Γερογιάννη
20 ετών αριστερό εξτρεμ
Καππατου Εβελίνα
20ετων κεντρικο χαφ
 sportsioannina.gr