Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε το παιχνίδι ...με την Ακαδημία Ευηνοχωρίου να κέρδιζει δύσκολα την νεανική ομάδα του ΓΟΜ με 3-2.

 Στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες θα πρέπει να σημειωθεί ο σημερινός αγώνας μεταξύ της Ακαδημίας Ευηνοχωρίου και του Γ.Ο.Μεσολογγίου που έγινε στο Ενωσιακό  γήπεδο αφού και οι 14 ποδοσφαιριστές των τυπικά γηπεδούχων εχουν ξεκινήσει η φορέσει την φανέλα της αντίπαλης ομάδας του ΓΟΜ.



Ετσι στην  γειτονική μονομαχία η νεανική ομάδα του ΓΟΜ κέρδισε τις εντυπώσεις ,και η Ακαδημία Ευηνοχωρίου τον αγώνα χάρις σε ένα γκόλ του Νίκου Ρισβά στο 85΄που για ακόμη μία φορά  έδειξε το πλούσιο ταλέντο του και πόσο έχει αδικήσει τον εαυτό του ,αφού σίγουτα θα έπρεπε να αγωνίζεται σε μεγαλύτερες κατηγορίες.
Το παιχνίδι ξεκίνησε σε ξέφρενο ρυθμό και στο 20΄το σκόρ ήταν 2-2, στην συνέχεια οι άμυνες σοβαρευτηκαν, με την Ακαδημία να εχει την πρωτοβουλία αλλά ο ΓΟΜ τις κλασικές ευκαιρίες  να κάνει το 2-3.
Στα θετικά για την ομάδα του ΓΟΜ ήταν η εμφάνιση των 15χρονων Γιάννη Αυτζή και Χαντζή Δημ.που στον χώρο του κέντρου κυριάρχησαν απέναντι σε έμπειρους παίκτες και έδειξαν οτι το φετινό κέρδος της ομάδας των  ειναι η παρουσία πολλών ταλαντούχων νεαρών παικτών.
Η Ακαδημία κατάφερε να προηγηθεί στο 5΄σε κόρνερ του Δάλλα ,αμυντική ολιγωρία των παικτών του ΓΟΜ και ο Μιχαλόπουλος απο κοντά προωθεί την μπάλα στα δίκτυα και 1-0
Στο 7΄σε σένρα του Κουντούρη ο Νικολακόπουλος με ωραία κεφαλιά κάνει το 1-1.
Στο 17΄σε φάουλ του Δάλλα ο Μαντέλος ο ξεχασμένος απο τους παίκτες του ΓΟΜ,με γυριστό σούτ κάνει το 2-1
Στο 20΄σε ωραία μπαλιά του Αυτζή ο Νικολακόπουλος με καταπληκτικο πλασέ πάνω απο τον αντίπαλο τερματοφύλακα κάνει το 2-2.
Στο 40΄σούτ του Τσαλίκη στο πάνω μέρος του δοκαριού και άουτ.
Στο β΄ημίχρονο οι ομάδες παίζοντας πιό προσεκτικά κλείσανε τους χώρους και η μέν Ακαδημία προσπαθούσε να απειλήσει με στημένες φάσεις την εστία του Λαχανά ενω το ΓΟΜ με τις αντεπιθέσεις που δημιουργούσαν πανικό στην άμυνα των γηπεδούχων ,σε μία απο αυτές στο 69΄ο 15χρονος Γιάννης Αυτζής έδειξε πολλά απο το σπουδαίο του ταλέντο αφού απέφυγε εντυπωσιακά 3 αντιπάλους νικήθηκε απο τον Μπράτσικα στο σούτ που επιχείρησε
Στο 74΄σε ασίστ του Κουντούρη ο Νικολακόπουλος απέναντι απο τον Μπράτσικα  ολιγωρεί και ο Μαντέλος με  τάκλινγκ αυτοθυσίας έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 78΄σειρά του Κουντούρη να φύγει μόνος του αλλά γλιστρά και πέφτει χάνοντας μοναδική ευκαιρία.
Στο 83΄σε φάση διαρκείας στην περιοχή του ΓΟΜ πλασέ του Ρισβά απέκρουσε ο Λαχανάς και ο Καραούλης απομάκρυνε τον κίνδυνο.
Στο 85΄σε σέντρα του Μακρή  ο Ρισβάς κατέβασε ωραία την μπάλα και εκμεταλευόμενος την αδράνεια των αμυντικών με πλασέ κάνει μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς το 3-2.
Στο 91΄σε αντεπίθεση ο Ρισβάς πλασάρει ελάχιστα άουτ
Απο την Ακαδημία διακρίθηκαν οι Πασπαλιάρης Δ.,Μαντέλος,Ρισβάς,,ενώ βοήθησαν οι Κράνης,Παναγιωτόπουλος Χ. που αγωνίστηκαν στο β΄ημίχρονο.
Απο το ΓΟΜ διακρίθηκαν οι Αυτζής Ι.[κορυφαίος],Κοκόρης,Χαντζής Δ., και οι Λιάπης-Νικολακόπουλος Μ.[όσο είχαν δυνάμεις αφού προέρχονται απο τραυματισμό]
Καλή η διαιτησία των Τσάσση Χ.,Τσιλίκα,Κουτρουμάνου
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ....Μπράτσικας Μακρής,Σούφρας,Δημόπουλος[77΄Τριώτης Β.],Μαντέλος Χ.,Πασπαλιάρης Δ.,Μιχαλόπουλος,Τσαλίκης[61΄Παναγιωτόπουλος Χ.],Πατούλιας[46΄Κράνης],Δάλλας,Ρισβάς
Γ.Ο.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ..Λαχανάς,Κοκόρης Α.,Βασιλείου,Καραούλης,Διαμαντόπουλος Χ.,Μπαλαμπάνης Α.,Λιάπης[70΄Βαλής Μ.],Χαντζής,Νικολακόπουλος Μ.[81΄Λένης] Αυτζής Ι.[87΄Ντρούκας Α.]

 Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται και επί ευκαιρίας του παιχνιδιου ο επι σειρά ετών πρώην πρόεδρος και παράγοντας του ΓΟΜ Πέτρος Νικολόπουλος μαζί με τον γυιό του Γιώργο που ξεκίνησε απο τα τμήματα υποδομής του ΓΟΜ και για πολλά χρόνια ποδοσφαιριστής της ομάδας αγωνιζόμενος σε όλα τα τμήματα, βρέθηκαν στην κερκίδα και παρακολούθησαν τον αγώνα.


 μέχρι πέρυσι συμπαίκτες σήμερα αντίπαλοι ο Κοκόρης [2] με την φανέλα του ΓΟΜ και ο Τσαλίκης  με την ομάδα της Ακαδημίας.



ο Νικολακόπουλος Μακης [στο μέσον της φωτογραφίας]στην πρώτη του  συμμετοχή στην  βασική 11αδα συνοδεύτηκε με 2  υπέροχα γκόλ,ενω την προηγούμενη αγωνιστική με το Τρίκορφο πέρασε αλλαγή και σκόραρε ..