Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

O T. Κυριάκου για τον Λινάρδο


O T. Κυριάκου για τον Λινάρδο (Βίντεο)

27.01.2013 - 13:48
    O T. Κυριάκου για τον Λινάρδο (Βίντεο)
    Η απόκτησή του από την Ανόρθωση προκάλεσε έκπληξη στον περισσότερο κόσμο, αφού δεν είχε δημοσιοποιηθεί το παραμικρό για ενδιαφέρον της "Κυρίας" για τον ίδιο.

    Ο Πάνος Λινάρδος, περί ου ο λόγος, αποτελεί το νέο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας της Αμμοχώστου, όπως ανακοινώθηκε και στην επίσημη ιστοσελίδα των "κυανόλευκων", και θα ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας από το καλοκαίρι.
    Όπως πληροφορηθήκαμε, το φλερτ ξεκίνησε πριν από μία εβδομάδα και κατέληξε σήμερα -κι επίσημα- σε "γάμο".
    tasos10-11a
    Με αφορμή την απόκτησή του, λοιπόν, από την Ανόρθωση, η ιστοσελίδα μας, www.kerkida.net, επικοινώνησε με τον καθ' ύλην αρμόδιο για να μας σκιαγραφήσει τον Ελλαδίτη άσο, τον προπονητή του στην ΑΕΖ, Τάσο Κυριάκου.
    "Δεν είναι το κλασικό δεκάρι. Είναι ένας μοντέρνος μέσος, ο οποίος μπορεί να δουλέψει πολύ καλά ανασταλτικά. Και μεσοεπιθετικά είναι πολύ καλός, αφού διαθέτει καλή τελική πάσα κι ωραία κίνηση σαν μέσος, όμως υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά έντασης μεταξύ της Β' και της Α΄ Κατηγορίας", ανέφερε αρχικά ο κύριος Κυριάκου και ακολούθως πρόσθεσε:
    "Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και θεωρώ ότι σε πιο ψηλό επίπεδο, με καλύτερους παίκτες και πιο ψηλές εντάσεις, θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο ως ποδοσφαιριστής. Το ερωτηματικό και ίσως να είναι ανασταλτικός παράγοντας για τη βελτίωσή του είναι να μην έχει χρόνο συμμετοχής. Και αυτό γιατί η βελτίωση δεν έρχεται μόνο από τις προπονήσεις, αλλά και μέσα από τα παιχνίδια, ιδιαίτερα σ' ένα τέτοιο επίπεδο".
    ** O Tάσος Λινάρδος κατάγεται από το Μεσολόγγι.
    ** Γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου του 1991.
    ** Στην Κύπρο συνδυάζει το ποδόσφαιρο με τις σπουδές του στο ΤΕΠΑΚ.
    ** Κατά καιρούς επέδειξαν ενδιαφέρον για απόκτησή του και άλλες κυπριακές ομάδες της Α΄ Κατηγορίας.                                 kerkida.net
    Author: Ηλίας Πονηρός