Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Παραιτήθηκε ο Καραγέωργιου.........Αύριο ο νέος προπονητής στο Αγρίνιο!


Όπως σας ενημέρωσε το Panaitolikos1926.GR σήμερα αναμενόταν να πραγματοποιηθεί η καθοριστική συνάντηση για το μέλλον της ομάδας αλλά και του Ν.Καραγεωργίου.

Τελικά αυτό πραγματοποιήθηκε σήμερα με τον Καβαλιώτη τεχνικό να υποβάλει την παραίτηση του στον πρόεδρο της ομάδας Φ.Κωστούλα,η οποία όπως ήταν λογικό έγινε δεκτή.

Η σημερινή προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες του Μανώλη Παπαματθαιάκη ο οποίος θα διευθύνει και την ομάδα μας στο παιχνίδι της Κυριακής αν δεν βρεθεί ο αντικαταστάτης του Καραγεωργίου.

Παπαματθαιάκης και λύση εκ των έσω δεν αποκλείεται να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος αντικαταστάτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός:

Ο προπονητής του Παναιτωλικού Νίκος Καραγεωργίου ζήτησε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Π.Α.Ε. στην οποία έθεσε θέμα παραίτησης του, γιατί όπως ο ίδιος είπε, θεωρεί ότι αυτή τη στιγμή θα είναι καλύτερο για την ομάδα.
Ευχαρίστησε την διοίκηση της Π.Α.Ε. για την συνεργασία και δήλωσε ότι είναι σίγουρος πως η ομάδα θα πετύχει τους στόχους που έθεσε.

Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ευχαριστεί τον Νίκο Καραγεωργίου για την άριστη συνεργασία και του εύχεται, καλή τύχη γιατί το αξίζει και ως επαγγελματίας προπονητής και ως άνθρωπος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Panaitolikos1926.gr ο Παναιτωλικός είναι πολύ πιθανόν αύριο (η μεθαύριο) να έχει νέο προπονητή.
 
Το θέμα χειρίζεται αποκλειστικά ο Φώτης Κωστούλας. Σήμερα έπεσαν στο τραπέζι οι προτάσεις με τους διαθέσιμους προπονητές, με τους κυανοκίτρινους να έχουν κατασταλάξει σε αυτόν που θέλουν να φέρουν στο Αγρίνιο.
 
Επειδή ο Παναιτωλικός είναι μια ομάδα που θέλουν να δουλέψουν σχεδόν όλοι οι προπονητές, θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως ο εκλεκτός δεν θα έχει αντίρρηση να έρθει στο Αγρίνιο.
 
Αύριο θα υπάρξουν συναντήσεις και αν δεν υπάρχουν απρόοπτα κυρίως με τα οικονομικά ,τότε αύριο ο Παναιτωλικός θα έχει νέο προπονητή.
 
Το όνομα που έχει διαρρεύσει αλλά δεν επιβεβαιώνεται είναι του Μάκη Χάβου.
panaitolikos1926.gr