Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Μοναδική κίνηση ανθρωπιάς και ήθους από τον 16χρονο Πόζογλου


Φανέλα με ένα συγκινητικό μήνυμα για τον αδικοχαμένο παίκτη του Άρη, Άγγελο Τσιπούρα φορούσε κάτω από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ, ο Στέλιος Πόζογλου.

Η ομάδα Κ17 του ΠΑΟΚ πέτυχε την 13η νίκη της σε 14 παιχνίδια (έχει και μία ισοπαλία) καθώς κέρδισε εύκολα με 3-0 τον Πανθρακικό στο Πρόχωμα, αλλά το ματς πέρασε σε δεύτερη μοίρα με μια μοναδική κίνηση ανθρωπιάς και ήθους του νεαρού Στέλιου Πόζογλου.

Ο νεαρός επιθετικός του Δικεφάλου όταν άνοιξε το σκορ στο 20’ κάνοντας το 1-0, σήκωσε τη φανέλα του και από κάτω φορούσε μία μπλούζα με τη φωτογραφία του άτυχου νεαρού  ποδοσφαιριστή τού Άρη, Άγγελου Τσιπούρα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα.

Πάνω της είχε το μήνυμα: «Ο άνθρωπος πεθαίνει όταν τον ξεχάσεις. Εγώ δε θα σε ξεχάσω ποτέ». Ο Στέλιος Πόζογλου έκανε όλη την Ελλάδα να ανατριχιάσει με την ενέργειά του, δείχνοντας ότι "μόνο μέσα στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές είναι αντίπαλοι και δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα με κανέναν" και με την ενέργειά του έστειλε και μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση αναφορικά με την αντιπαλότητα μεταξύ των δύο μεγάλων συλλόγων της Θεσσαλονίκης.

Σε δηλώσεις του στο Contra.gr ανέφερε:

"Ήμασταν καλοί φίλοι και στο γήπεδο και στο σχολείο. Κάναμε πολλή παρέα ως συμμαθητές. Ήμασταν πολύ δεμένοι, μέναμε κοντά και περνούσαμε πολλές ώρες μαζί", είπε αρχικά ο Στέλιος Πόζογλου και εξήγησε το σκεπτικό που τον ώθησε να προχωρήσει στην αξιέπαινη ενέργεια να αφιερώσει το γκολ του στον Άγγελο.

"Όταν έμαθα ότι πέθανε, σοκαρίστηκα και ήθελα να του κάνω ένα δώρο, το είχα στο μυαλό μου από τότε", απάντησε.

Σχετικά τώρα με τα μηνύματα που ήθελε να περάσει με την συγκεκριμένη κίνηση:

"Μόνο μέσα στο γήπεδο είμαστε αντίπαλοι, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με κανέναν", επεσήμανε με περίσσια ωριμότητα.

Εκτός από τον Πόζογλου τα άλλα γκολ του ΠΑΟΚ πέτυχαν ο Κουλούρης (84΄) και ο Ζεϊτίδης (90΄).

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ ήταν η εξής: Δεληγιάννης, Παντικίδης, Βασαΐτης, Κοτέντζης, Τσελεπίδης, Παναγιωτίδης, Χατζηδίμπας (88΄ Σαραφίδης), Πούφλης (72΄ Ζεϊτίδης), Κώστας (60΄ Τσολακίδης), Κουλούρης (85΄ Σιράκος), Πόζογλου (70΄ Κάκος).
football-academies.gr