Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

ΓΟΜ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ-1-1 και αυτό οφείλεται στην εκπληκτική εμφάνιση του τερματοφύλακα Γεωργίου που έπιανε τα άπιαστα ....στο β΄ημίχρονο που οι γηπεδούχοι έδειξαν το καλό τους πρόσωπο.

Αν έχεις τύχη διάβαινε....και ο ΓΟΜ  δεν είχε  .Παρουσιάζοντας δύο πρόσωπα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Αχιλλέα και υποχρεώθηκε σε μιά αδικη ισοπαλία...
Μεγάλος πρωταγωνιστής ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Γεωργίου που πραγματοποίησε καταπληκτικές αποκρούσεις και χάρισε στην ομάδα του το βαθμό της ισοπαλίας.
Στο α΄ημίχρονο ο ΓΟΜ είχε ενα ΄΄νωθρό ξεκίνημα΄΄ με τον Αχιλλέα να ξεκινά δυνατά και να παίρνει την πρωτοβουλία του αγώνα και στο 16΄σε μια φάση που ξεκίνησε απο λανθασμένη απόφαση του διαιτητή Μυλωνά που  έδωσε ανύπαρκτο φάουλ  ,και ο Πελεκάνος τελικός παραλήπτης της μπάλας με σούτ εκτός περιοχής νικά τον 15χρονο Λαχανά Θ. και δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του .
Μεχρι το 30΄η ομάδα της Γραμματικούς με Αλεξανδρή-Πελεκάνο να κυριαρχούν στον χώρο του κέντρου είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, σιγά-σιγά οι γηπεδούχοι με τους Δάλλα-Σούλα να αναλαμβάνουν ρόλο πρωταγωνιστικό ισορόπησαν και πίεσαν για την ισοφάριση που στο α΄ημίχρονο δεν τα κατάφεραν  με αποκορύφωμα ο βραχύσωμος Δ.Σούλας απο κεφαλιά-πάσα του Βλάχου στο 40΄δεν νίκησε τον Γεωργίου με γυριστό σούτ.
Στην ανάπαυλα οι γηπεδούχοι άφησαν το ασχημο πρόσωπο τους και παρουσιάστηκαν μεταμορφωμένοι στον αγωνιστικό χώρο και πραγματοποίησαν μια καταπληκτική εμφάνιση με την φιλοξενούμενη ομάδα να έχει πλέον παθητικό ρόλο. Σε αυτό συνετέλεσε και η είσοδος του Σακελαρόπουλου και στην συνέχεια του Τσαλίκη, άλλα στάθηκαν άτυχοι αφου ο Γεωργίου ΄΄ κατέβασε τα ρολά΄΄ πραγματοποιώντας φανταστικές αποκρούσεις  [σε σούτ του Δάλλα στο 50΄,στο 62΄σε γύρισμα του Σακελαρόπουλου ο Βιδάλης πλασάρει εν κινήσει αλλά ο πορτιέρο αποκρούει με διπλή προσπάθεια επι της γραμμάς,68΄σούτ του Λιάπη αποκρούει σε κόρνερ,στο 70 ανάποδο σούτ του νεοσελθόντα Τσαλίκη απέκρουσε με διπλή εντυπωσιακή απόκρουση ο Γεωργίου,75΄σε κόρνερ Δάλλα κεφαλιά του Διαμαντόπουλου φεύγει ελάχιστα άουτ,79΄ο διακριθείς Σούλας απο θέση τετ-τετ χάνει το κοντρόλ και αστοχεί,85΄δυνατό σούτ του Σακελαρόπουλου φεύγει λίγο άουτ,και στο 92΄δυνατό σούτ του Σακελαρόπουλου αποκρούει ενστικτωδώς σε κόρνερ ο Γεωργίου ,και στο 94΄η φάση του αγώνα όταν σε φάση διαρκείας ο αμυντικός Καλπουζάνης με εντυπωσιακή απόκρουση με κεφαλιά πάνω στην γραμμή σε κεραυνό του Σακελαρόπουλου κράτησε την ισοπαλία για την ομάδα του].
Το γκόλ της ισοφάρισης ήρθε σε αμυντική ολιγωρία του αμυντικού διδύμου του Αχχιλέα και ο Σούλας αφού απέφυγε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα μπήκε με την μπάλα στα δίκτυα.
Στο   δεύτερο ημίχρονο.που το ΓΟΜ ηταν καταιγιστικό ο Αχιλλέας είχε μιά καλή φάση στο 77΄όταν ο Πέττας αστόχησε με κεφαλιά απο καλή θέση στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Απο τον ΓΟΜ διακρίθηκαν οι Σούλας,Δάλλας, Μπαλαμπάνης Α. και οι Σακελαρόπουλος,Τσαλίκης [β΄ημίχρονο], ενώ απο τον Αχιλλέα οι Αλεξανδρής,Πελεκάνος,Καλπουζάνης,Παπαευθυμίου και ο τερματοφύλακας Γεωργίου που ήταν ο MVP  του αγώνα
Με λάθη η διαιτησία του Μυλωνά ενω πολύ καλοί ήταν οι βοηθοί του Ασημάκης,Κουτρουμάνος.
Γ.Ο.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ..Λαχανάς, Κοκόρης Α.[68΄ Τσαλίκης Α.],Αντωνόπουλος,Ζέρβας Γρ.,Διαμαντόπουλος Χ.,Δάλλας,Λιάπης Ε.[78΄Βασιλείου Κ.],Μπαλαμπάνης Α.,Βιδάλης,Σούλας Δ.,Βλάχος Κ.[46΄Σακελαρόπουλος].
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ..Γεωργίου,Αλεξανδρής,Παπαευθυμίου,Χαραλαμπόπουλος[75΄Κουνέλης Ν.],Καλπουζάνης,Πελεκάνος,Κουνέλης Α.[84΄Γεραφέντης],Γαιννακόπουλος,Πέττας,Βίβας Β.[84΄Χαραλάμπους]Καλαντζής Γ