Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Οδυσσέας Νυδρίου-Αρης Αιτωλικού 1-0.......σε γήπεδο χωράφι.

 Σπουδαία νίκη πήρε ο Οδυσσέας Νυδρίου στην προσπάθειά του να παραμείνει στην κατηγορία, καθώς επικράτησε 1-0 του Άρη Αιτωλικού.

Αν και την Κυριακή δεν έβρεξε στη Λευκάδα, ο αγωνιστικός χώρος ήταν ιδιαίτερα βαρύς από την κακοκαιρία των περασμένων ημερών. Γι’ αυτό άλλωστε άργησε το παιχνίδι να ξεκινήσει το παιχνίδι 15 λεπτά, καθώς γίνονταν διαβουλεύσεις του διαιτητικού τρίου από την Καστοριά (Μυριούνης, Μπιντής, Καρασαββίδης) και των παραγόντων των δύο ομάδων.

Τελικά αποφασίστηκε να διεξαχθεί κανονικά η αναμέτρηση, αν και λόγω του αγωνιστικού χώρου έγινε ένα σκληρό παιχνίδι με τον διαιτητή να δείχνει 10 κάρτες. Ο Οδυσσέας ήταν καλύτερος και στο 14’ άνοιξε το σκορ, όταν μετά από σέντρα του Κονιδάρη, ο Βουλωμένος έπιασε την κεφαλιά για το 0-1. Ο Άρης Αιτωλικού προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά στην καλύτερη ευκαιρία του στο 73’, ο Καβαλιέρης σημάδεψε το δοκάρι.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ (Δημήτρης Κονιδάρης): Μπάμπος, Κλαπής. Θεοδωρίδης, Ξένος, Μπαϊκόπουλος (64’ Κωστακιώτης), Ψαρόπουλος, Μακρής (74’ Στράτος), Φλούδας, Βουλωμένος, Κονιδάρης, Διμεσπίρα (90’ Κοντοκρίας)

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ (Δημήτρης Θεοδοσίου): Ζέρβας, Καλοκαίρης (83’ Μάνθος), Χονδρογιάννης, Παναγιωτόπουλος, Φατσέας, Τζαμαλής (46’ Γαβρίνας), Τσάμης, Κολοβάκης, Κόκκαλης, Ευθυμίου (74’ Σαμψώνας), Καβαλιέρης

ΛΕΥΚΑΔΑ: Γιώργος Δευτεραίος    onsports.gr