Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Πιο κοντά στη κορυφή


τα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου του Πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ η ομάδα μας επικράτησε με σκορ 62-52 του αξιόμαχου Πήγασου Αγρινίου, διευρύνοντας έτσι το σερί νικών της και πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο στην κορυφή του πρώτου ομίλου. Το παιχνίδι διεξήχθη σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα και με την παρουσία αρκετού κόσμου στο κλειστό γυμναστήριο Μεσολογγίου.
Η ομάδα μας μπήκε φουριόζα στο παρκέ και έδειξε από την αρχή του αγώνα ότι ήθελε να «καθαρίσει» το παιχνίδι. Σε συνδυασμό δε με τη νευρικότητα των φιλοξενούμενων , οι παίκτες μας έκαναν ό,τι ήθελαν στο γήπεδο ,πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο δεκάλεπτο. Έτσι , η διαφορά στο σκορ ανέβαινε συνεχώς για να κλείσει στους  15 πόντους με τη λήξη του δεκαλέπτου(21-6).
Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι με όπλο τους την άμυνα ζώνης κατάφεραν να «ρίξουν» το ρυθμό του παιχνιδιού , όχι όμως και τη διαφορά που παράμεινε σε διψήφιο νούμερο σταθερά, ενώ με τη λήξη του ημιχρόνου έφτασε ξανά στους 15 πόντους (33-18).
Η εικόνα του αγώνα άλλαξε , όμως, στο τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο αφού η προσήλωση των φιλοξενουμένων στην άμυνα ζώνης απέδωσε καρπούς. Η ομάδα μας έδειξε μπλοκαρισμένη και χωρίς καθαρό μυαλό επιθετικά και αυτό έδωσε το δικαίωμα στους παίκτες του Πήγασου να ξαναμπούν στο παιχνίδι .Είναι χαρακτηριστικό ότι οι παίκτες μας επιχείρησαν 25 τρίποντα καταφέρνοντας να ευστοχήσουν σε μόλις 2 από αυτά!  Έτσι λοιπόν, η Αγρινιώτικη  ομάδα ροκάνισε τη διαφορά και μάλιστα 5 λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού κατάφερε να μειώσει ακόμα και στους 5 πόντους με εύστοχο τρίποντο του Ναούμη (49-44). Σε εκείνο το σημείο η ομάδα μας «σήκωσε κεφάλι» , πήρε ξανά τα ηνία του αγώνα και «καθάρισε το παιχνίδι»  με δυο καλάθια των Μπαντά και Μακρόπουλου.
Το σφύριγμα της λήξης έδωσε στην ομάδα μας το δικαίωμα να πανηγυρίσει μια ακόμη νίκη απέναντι στο ταλαντούχο συγκρότημα του Πήγασου με σκορ 62-52! Αυτή η νίκη έφερε την ομάδα μας ακόμη πιο κοντά στην πρώτη θέση του ομίλου της Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ, καθώς βρίσκεται πια μόλις ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο ΓΕΑ ( την οποία θα αντιμετωπίσει στο Μεσολόγγι  την έκτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου). Για την ομάδα μας κορυφαίος ήταν σε απόδοση ο Μακρόπουλος  ( 20 πόντους-15 ριμπάουντ) που είχε άξιο συμπαραστάτη τον Κούσουλα (16 πόντους) , που έκανε καταπληκτικό παιχνίδι
Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας εναντίον του συντοπίτη Α.Σ ΛΕΩΝ το Σάββατο 12-1-2013 και ώρα 17:30 στο κλειστό Γυμναστήριο Μεσολογγίου.
  trikoupisbc.gr