Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Α.Ε.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-ΤΡΙΚΑΛΑ-3-0....


O Καβαλλάρης ανοίγει το σκορ στο Μεσολόγγι...

Ο Καβαλλάρης απο κοντά νικά τον Ζαφείρη και σημειώνει το 2-0...

Η καταστροφή ολοκληρώνεται. Το 3-0 απο τον Ξεβγένη...

Ο Καβαλλάρης μάχεται ανάμεσα σε Τασσιόπουλο και Γεωργάκη

Σε μία απο τις ελάχιστες επισκέψεις των Τρικάλων στα καρέ του Μεσολογγίου

Μερικά χαρακτηριστικά στιγμιότυπα απο το κατ' ευφημισμόν ντέρμπι από το www.olatagoal.gr.
sportrikala.gr

**********************************************************************
Θέατρο σκιών στο Μεσολόγγι!!!


Εμφανίστηκαν στο παιχνίδι ως …καρνάβαλος με τον «Βασιλιά» του άρματος προπονητή Νίκο Βέκιο να παραδίδεται στην χλεύη της κερκίδας λόγω των όσων έκανε κ\ατά την διάρκεια του αγώνα αλλά λόγω και της προϋπηρεσίας του στον χώρο της νύχτας.

Επί της ουσίας τα Τρίκαλα που υποτίθεται ότι είχαν στόχο μόνο την πρωτιά στον όμιλο έφαγαν τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο και περίμεναν απλά να τελειώσει το ματς χωρίς να προβάλλουν διόλου αντίσταση.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το κλίμα είναι κάτι παραπάνω βαρύ στο κυανέρυθρο σωματείο. Οι παίκτες, αν και ταλαντούχοι, είναι φανερό ότι δεν έχουν την σωστή καθοδήγηση ενώ η διοίκηση επαναπαυμένη στο ότι βγαίνουν επτά ομάδες έχει κόψει την κάνουλα της χρηματοδότησης αφού ακόμη και τα πάνω κάτω να έρθουν η ομάδα θα βγεί.

Αυτό που προφανώς δεν αντιλαμβάνονται οι εκ Πετρωτού ορμώμενοι είναι ότι με τις πράξεις τους και κυρίως με τις παραλείψεις τους κονταίνουν καθημερινά την ομάδα και την υποβαθμίζουν συνεχώς. Στο τέλος θα μείνουν να χτυπάνε παλαμάκια μόνοι τους…

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι για το Μεσολόγγι σκόραραν οι Καβαλλάρης (11’, 18’) και Ξεβγένης (36’).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μεσολόγγι: Δουλιώτης, Μπαλαούρας, Μαντέλλος, Δάρδας, Πελέκης, Δενδρινός, Ξεβγένης,[ 85΄Πετσίνης Γ.] Καντάνης, Καβαλλάρης,(74΄Πέντσας), Καρακίτσος, Φράγκος (66' Νικολόπουλος)

Τρίκαλα: Ζαφείρης, Πολυζόπουλος, Γεωργάκης,(46' Τζοβάρας), Κεφαλάς, Τασιόπουλος, Γκόλιας, Κεραμάς , Δ. Τεντολούρης, Παππάς, Απ. Τεντολούρης, Καραίσκος (46' Χρ. Νάκου)
sportrikala.gr