Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Με γκόλ του βετεράνου Κ.Βλάχου στο τέλος ,σπουδαία νίκη για την Ακαδημία


ΜΑΤΑΡΑΓΚΑ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ 1-2
Νικήτρια έφυγε η Ακαδημία από την έδρα της Ματαράγκας διατηρώντας την δεύτερη θέση. Το βαρύ γήπεδο δυσκόλεψε το παιχνίδι των ομάδων. Η Ακαδημία μπήκε επιθετικά στο παιχνίδι και δεν άφησε περιθώρια στην αντίπαλο της. Στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκε πολλές φορές κοντά στο γκολ, αλλά δεν κατάφερε να «καθαρίσει» τον αγώνα από νωρίς και το ημίχρονο έληξε ισόπαλο. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε επιθετικά για την ακαδημία και στο 55’ με απευθείας φάουλ του Κωνσταντάρα Γρ. πήρε προβάδισμα. Το λασπωμένο γήπεδο ευνόησε την γηπεδούχο ομάδα και ισοφάρισε από λάθος του Βλάχου. Η νίκη για την ακαδημία ήρθε στο 88’ με το Βλάχο να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Κράνη. Στο 83’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Παπάς της Ακαδημίας διότι «εκβίασε» απόφαση για πέναλτι.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΜΑΤΑΡΑΓΚΑ: ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ, ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ, ΚΑΛΥΒΑΣ, ΣΙΒΡΗΚΑΣ, ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ, ΜΠΑΝΑΚΑΣ, ΤΣΟΠΛΑΚΟΣ, ΜΟΥΤΕΣΙΔΗΣ (57’ ΚΟΡΟΜΠΥΛΗΣ), ΣΙΑΛΕΥΡΗΣ (67’ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ Δ.)
ΑΚΑΔΗΜΙΑ: ΞΗΡΟΣ, ΓΕΡΕΤΣΙΑΝ, ΖΟΥΜΑΣ, ΠΑΠΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΛΑΧΟΣ, ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ (45’ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΓΡ.), ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ (71’ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ), ΠΑΠΑΣ, ΚΡΑΝΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ Δ., ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ (89’ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ)
ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
9’ Από αριστερά ο Αθανασόπουλος, μεταβιβάζει στον Κράνη στο πέναλτι ο οποίος κάνε ένα γυριστό σουτ και αποκρούει δύσκολα ο Καραβασίλης.
14’ Ο Αθανασόπουλος κατά μέτωπο μπαίνει με την μπάλα στην μεγάλη περιοχή, σουτάρει και αποκρούει σε κόρνερ ο Καραβασίλης.
20΄ Ο Μπανάκας περνά ωραία μπαλιά στον Τσοπλάκο μέσα στην μεγάλη περιοχή, ο τελευταίος πλασάρει λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ξηρού.
55΄ Ο Παπάς κερδίζει φάουλ από αριστερά και έξω από την περιοχή της Ματαράγκας, ο εκτελεί ο Κωνσταντάρας Γρηγόρης[ Φωτογραφία] έξοχα και η μπάλα καταλήγει στην αριστερή γωνία του Καραβασίλη, κάνοντας το 0-1 για την Ακαδημία.
59’ Στην προσπάθεια του να διώξει ο Βλάχος με το σώμα του έξω από την περιοχή, η μπάλα γκελάρει στα νερά, γίνεται κάτοχος ο Μπανάκας και με ένα δυνατό σουτ κάνει το 1-1.
88’ από δεξιά και δίπλα στο κόρνερ κερδίζει φάουλ ο Γερετσιάν, το εκτελεί ο Κράνης στο δεύτερο δοκάρι, ο Βλάχος πηδάει πιο ψηλά απ’ όλους και με ωραία κεφαλιά κάνει το 1-2 χαρίζοντας την νίκη στην ομάδα του.
Από την Ακαδημία διακρίθηκαν οι Παπουτσόπουλος και Γερετσιάν
Από την Ματαράγκα διακρίθηκαν οι Κατσούλας και Σιβρήκας
evinochori-kalidona.gr