Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ήθελε πιο πολύ τη νίκη και την πήρε!.

 Στο ντέρμπυ κορυφής της Β΄Κατηγορίας η Ακαδημία κέρδισε τον Γ.Ο.Μ. στο Ευηνοχώρι και πέρασε στην 2η θέση. Το παιχνίδι ήταν αρκετά δυνατό, με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα και φάουλ ..,και κρίθηκε στις προσωπικές μονομαχίες και στην δύναμη που οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο τομέα αυτό.Ετσι με την 3η συνεχόμενη  ήττα  του ΓΟΜ, είχαμε πολλές ανακατατάξεις στον βαθμολογικό  πίνακα με ένα γκρούπ 5-6 ομάδων να διεκδικούν επί ισοις όροις την άνοδο ,σε εναν πολύ ενδιαφέροντα όμιλο.
Το παιχνίδι είχε πολλές στημένες φάσεις [φάουλ,κόρνερ] ,και λιγότερο ενέργειες απο ομαδικές επιθέσεις παικτών ,με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία του αγώνα μέχρι το 55΄και στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ,αλλά με το αμυντικό δίδυμο σε καλή ημέρα [Βλάχος,Παπουτσόπουλος],κράτησαν το πολύτιμο τρίποντο και πήραν μιά πολύτιμη νίκη.
το φίλμ του αγώνα
1΄διαγώνιο σούτ του Σούλα φεύγει ελάχιστα άουτ απο την εστία του Μπρατσκα
6΄γέμισμα στην περιοχή των γηπεδούχων ,ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Μπαλαμπάνη, αποκρούει δύσκολα ο Μπράτσας σε κόρνερ.
8΄σε φάση διαρκείας στην περιοχή του ΓΟΜ κοντινό σούτ του Αθανασόπουλου στο κάθετο δοκάρι καί άουτ.
 στην συνέχεια οι γηπεδούχοι με κάποιες στημένες φάσεις δημιουργούσαν πανικό στην άμυνα του Λαχανά αλλά ο 15χρονος  τερματοφύλακας ήταν σε καλή ημέρα ,όπως και ο Πασπαλιάρης με σωστές τοποθετήσεις απομάκρυνε τους ΄΄υποσχόμενους κινδύνους΄΄,στο 30 σε μιά τέτοια φάση σε κόρνερ του Αθανασόπουλου κοντινή κεφαλιά του Παπουτσόπουλου κόντραρε σε αμυντικό και δοκάρι και στην συνέχεια απο κοντά ο Μπαλαούρας Δ. αστοχει.
35΄ο Μπράτσκας τραυματίζεται σε μιά διεκδίκηση με Τσαλίκη,Παπουτσόπουλο,και αποχωρεί ,και στην θέση του περνά ο Ξηρός.Α.
39΄ωραία προσπάθεια και σέντρα του Παππά  περνά ψηλά πάνω απο τον Αθανασόπουλο και απομάκρυναν οι αμυντικοί.
42΄ωραία προσπάθεια και σούτ απο 30 μέτρα του Σούλα  Δ. στο οριζόντιο δοκάρι
48΄σε μακρινή μπαλιά του Παππά ο Μπαλαούρας Α. απο κοντά νικήθηκε απο τον Λαχανά που απέκρουσε.
 Γκόλ......52΄η μπάλα καταλήγει στον Κράνη  , μετά απο λάθος  υπολογισμό του Μπαλαμπάνη, αυτός γυρίζει στον Αθανασόπουλο Ε. που πασσάρει στον επερχόμενο Παππά  που απο κοντά νικά τον Λαχανά και 1-0.
54΄μονοκόματο σούτ Σακελαρόπουλου αποκρούει με διπλή προσπάθεια ο Ξηρός
65΄σε φάουλ του Βλάχου σύγχυση  στην περιοχή του Λαχανά  σούτ του Κωνσταντάρα Δ. στο κάθετο δοκάρι και μπλοκάρει ο Λαχανάς.
78΄ο Σούλας αποφεύγει τον προσωπικό του αντίπαλο και  σουτάρει άουτ απο καλή θέση.
83΄ωραία εναλλαγή των παικτών του ΓΟΜ ο Μιχαλόπουλος Ι. του Θ. γυρίζει  και  Σακελαρόπουλος δεν βρίσκει την μπάλα σουτάρει ο επερχόμενος Σούλας Δ. αλλά ο Ξηρός αποκρούει με διπλή προσπάθεια.
90΄ο δραστήριος Σούλας προσπαθήσει να  πλασσάρει τον νεαρό Ξηρό που πέφτει ενστικτωδώς αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ και τραυματίζεται ,ευτυχώς ελαφριά.
Απο την Ακαδημία διακρίθηκαν οι Αθανασόπουλος ,Βλάχος Κ.,Κωνσταντάρας Δ.,Μπαλαούρας ,Παπουτσόπουλος και Παππάς. Απο τον ΓΟΜ  που πρέπει να ξαναβρεί το ρυθμό του γρήγορα διακρίθηκαν οι Πασπαλιάρης ,Σούλας,Λαχανάς,Σακελαρόπουλος [έδωσε πολλές μάχες ].
Τα πολλά σκληρά μαρκαρίσματα που επέτρεψε ο  διαιτητής δεν άφησαν το παιχνίδι να βρει ένα καλό ρυθμό,και γενικά η διαιτησία του Βαλιάνου ήταν με πολλά λάθη.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ...Μπράτσκας[35΄λ.τ. Ξηρός Α.], Γερατσιάν,Δημαράς Ι.[55΄Δημαράς  Π.],Παπουτσόπουλος Α.,Βλάχος Κ.,Παλιούρας,Μπαλαούρας Δ.[76΄Παπαναστασίου Χαρ.],Παππάς,Κράνης ,Κωνσταντάρας Δ.,,Αθανασόπουλος Ε.
Γ.Ο.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ..Λαχανάς Θ.,ΚοκόρηςΑ.[λ.τ. 70΄Ζέρβας ΓΗρ.],Αντωνόπουλος Ι.,Μπαλαμπάνης Α.[62΄Λιάπης Ε.],Διαμαντόπουλος Χ.,Δάλλας Ι.,Τσαλίκης Α.[55΄Βλάχος Κ.],Πασπαλιάρης Δ.,Σακελαρόπουλος Δ.,Σούλας Δ.,Μιχαλόπουλος Ι. του Θ.