Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

ο Μάκης Τσιμπερλένιος.............εφ΄ολης της ύλης


Συνέντευξη στο mesologgisport.blogspot.gr παρεχώρησε ο αντιπρόεδρος της Α.Ε.Μεσολογγίου,Μάκης Τσιμπερλένιος και μας απάντησε με ειλικρίνεια στα ερωτήματα που του θέσαμε..

1. Πως πήρατε την απόφαση να ασχοληθείτε με το ποδοσφαιρο?

..Την απόφαση να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο την πηρά πέρυσι τέτοιο καιρό. Υπήρχε μια σκέψη για συνένωση μεταξύ ΑΕΜ και ΓΟΜ σκέψη όμως με αρκετά προβληματα.Πιστευω ότι έπαιξα καθοριστικό ρολό στο να λυθούν αυτά τα προβλήματα με αποτέλεσμα δυο καλοί μου φιλοι ΠΑΓΟΥΡΑΣ και ΒΙΣΒΙΚΗΣ να δώσουν τα χεριά και να προχωρήσουν ΜΑΖΙ.

2.Υπάρχει μέλλον, για το Μεσολογγίτικο ποδόσφαιρο?

..Πιστεύω πως υπαρχει.Βεβαια θέλει πολύ δουλεία καλές βάσεις που μέχρι τώρα δεν υπήρχαν και συνεργασία από όλους τους εμπλεκομένους με το ποδόσφαιρο

3.Προσωπικοί σας στόχοι ως παράγοντας?

..Δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις από τον εαυτό μου στο να αφήσω όνομα στο παραγοντιλικι,απλως το μόνο που θέλω είναι να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα της ΠΟΛΗΣ μας να φτάσει εκεί που τις αξίζει.

4. θα είχε πιστεύω ιδιαίτερο ενδιαφέρον η γνώμη σου για την ΑΕΜ,

Τι πιστεύεις ότι έφταιξε περισσότερο στην φετινή χρονιά και η ομάδα,δεν κατάφερε να ανέβει στην ΓΈθνική?
..Φέτος ήταν μια δύσκολη χρόνια σε πολλά και όπως λένε κάθε αρχή και δύσκολη .
Το ότι δεν ανέβηκε η ομάδα νομίζω ότι είναι πολλά που φταινε.Λιγο το ότι μερικοί πρωτοκλασάτοι παίχτες δεν πρόσφεραν αυτά που μπορούσαν να προσφέρουν , στο ότι η διοίκηση ήταν ποιο ελαστική σε ορισμένα βασικά θέματα, στο ότι έγινε αλλαγή προπονητή έστω και στην αρχή, τα πολλά ατυχή αποτελέσματα όλα αυτά μαζί με το ότι μια ομάδα με το τετραπλάσιο μπάτζετ είχε τον έλεγχο σε όλο πρωτάθλημα μας έφεραν σε μια θέση που δεν νομίζω ότι μπορείς να την πεις αποτυχημένη.

5.Στο λίγο προσωπικό χρόνο που έχεις παρακολουθείς τοπικό ποδόσφαιρο και, αν ναι, πώς βλέπεις το επίπεδό του;

... Πέρυσι παρακολουθούσα ποιο πολύ φέτος είδα μόνο αγώνες του ΓΟΜ εντος.
Το επίπεδο είναι αρκετά καλό και όταν ομάδες στηρίζονται σε νέα παιδιά δικά τους αυτό νομίζω είναι το ποιο θετικό από όλα.

6.Την θυγατρική ομάδα της ΑΕΜ ,το Γ.Ο.Μ. πως το είδες στο φετινό πρωτάθλημα?

.. Δυστυχώς το ΓΟΜ φέτος έπεσε κατηγορία και έμενα με στενοχώρησε η νοοτροπία μερικών παιδιών που ελπίζω φέτος να μην είναι η ιδία εάν μεινούν στην ομάδα βεβαια.Θα κρατήσω ένα πολύ θετικό στοιχείο από την ομάδα του ΓΟΜ φέτος ότι τρία παιδιά θα παίξουν στην ΑΕΜ και πιστεύω ότι θα έχουν και πρωταγωνιστικό ρολο.Αυτο λοιπόν με χαροποίει και ελπίζω σε μερικά χρόνια ο ΣΤΟΧΟΣ μας να πραγματοποιηθεί δηλαδή η ομάδα της ΑΕΜ να αποτελείται από παιδιά της ΠΟΛΗΣ μας.

7.Αλήθεια σε τι πάσχουμε ως Μεσολόγγι. Σε προπονητές; Παράγοντες; Νοοτροπία; Τι από όλα αυτά;

.. Πιστεύω μόνο σε ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.Προπονητες υπάρχουν το ίδιο και παράγοντες που αγαπούν την ομαδα,πολλοι όμως δεν αλλάζουν νοοοτροπια,κανουν τους προπονητές κάνουν τους παράγοντες τους φταίνε τα πάντα σχολιάζουν αρνητικά ότι προσπάθεια και να γίνεται και οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν δώσει ούτε ένα ευρώ για την ομάδα.

8.Μάκη , ο χαραχτήρας σου και οι "κινήσεις" σου στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της περιοχής μας έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και είναι ίσως απρόβλεπτες για κάποιους. Το ίδιο, ιδιαίτερο ενδιαφέρον, πιστεύουμε θα είχε και η γενικότερη άποψή σου για το επίπεδο του ποδοσφαίρου στο Νομό μας.

.. Το επίπεδο του ποδόσφαιρο στο νόμο μας νομίζω ότι ενε υψηλό έξαλλου είχαμε και ομάδα που έπαιζε στην ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ.Ο νομός έχει κάλους παίχτες πολλά ταλέντα αλλά νομίζω ότι υστερεί αρκετά σε υποδομές και ποιο πολύ η ΠΟΛΗ μου Το καλό είναι ότι η δημοτική αρχή έχει την όρεξη να βοηθήσει και πιστεύω το γήπεδο, γιατί αυτό είναι το ποιο βασικό για μια ομάδα να γίνει σιγά σιγά ένας όμορφος χώρος που ο πατέρας θα μπορεί να πάρει την οικογένεια του και να έρθει με όρεξη και άνεση να παρακολουθήσει την ομάδα του.

9.θα υπάρχουν ξανά οι αντοχές από μέρους σας για ένα εγχείρημα πορείας πρωταθλητισμού όπως έκανε φέτος η ομάδα;

.. Πιστεύω πως ΝΑΙ. Το καλό σε όλα είναι ότι έχουμε ένα συμβούλιο που είναι δεμένο μεταξύ του και έχει την όρεξη και την δύναμη να συνεχίσει και φέτος την προσπάθεια πρωταθλητησμου.Ενα ΔΗΜΑΡΧΟ πολύ κοντά στην ομάδα και βοηθά όσο μπορεί και ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από όλους μας.Ελπιζω ότι και ο ΚΟΣΜΟΣ θα είναι και φέτος κοντά μας και ελπίζω σε μεγαλύτερο βαθμό από πέρυσι.

10. Είναι σε όλους γνωστό ότι τα οικονομικά είναι το πρώτιστο σε έναν αθλητικό σύλλογο. Ανάλογη λοιπόν και η ερώτηση μας: Σε τι ποσό έφτασε το φετινό οικονομικό μπάτζετ της ομάδας;

.. Σίγουρα τα πράγματα είναι δύσκολα οικονομικά για όλους μας ,οι περισσότεροι είμαστε επαγγελματίες και βιώνουμε καθημερινά την κρίση το μπάτζετ ήταν αρκετά υψηλό για τις εποχές που ζούμε και το καλό είναι ότι καταφέραμε και καλύψαμε όλες σχεδόν τις υποχρεώσεις μας (ήμασταν από της λίγες έως ελάχιστες ομάδες που το έκαναν αυτό)

11. Τα επόμενά σου σχέδια ως παράγοντας , ποιοι οι μελλοντικοί στόχοι σου;

.. Όπως είπα και στην αρχή δεν είμαι άνθρωπος που να έχει σκοπό τους τίτλους και της θεσεις,θελω να βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ να αγαπήσει ο κόσμος την ΑΕΜ όπως παλιά και να ζήσουμε τις καλές παλιές στιγμές που περιμέναμε την Κυριακή να δούμε την αγαπημένη μας ομάδα, να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο να χαρεί την ομάδα του και στο τέλος να την χειροκροτήσει και να φύγει χαρούμενος.
Θέλω να βοηθήσω ώστε τα μικρά παιδιά να αγαπήσουν τον αθλητισμό και να βρουν σε αυτόν διέξοδο στις δύσκολες εποχές που περνάμε.

12.Τι να περιμένει ο φίλαθλος κόσμος απο την φετινή ΑΕΜ,και θα γίνουν μεταγραφές που θα κάνουν αισθηση?

.. Πιστεύω πως από τα περσινά λάθη που κάναμε εγώ προσωπικά σαν νέος παράγοντας έμαθα αρκετά πράγματα,και είμαι αρκετά αισιόδοξος ότι φέτος η ομάδα θα είναι πολύ καλύτερη αγωνιστικά και τα <<ονόματα >>που θα έρθουν γιατί θα έρθουν θα βοηθήσουν ώστε η ομάδα να ανέβει εκεί που της ΑΞΙΖΕΙ!!!!

Κύριε Τσιμπερλένιε σας ευχαριστώ πολύ και σας εύχομαι ο Α.Ε.Μεσολογγίου να έχει μια ακόμη καλύτερη από την περσινή πορεία φέτος στο Περιφερειακό πρωτάθλημα,και η καλύτερη φυσικά
είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος,που είναι στόχος ετών για την αγαπημένη μας ομάδα,και ολοι πρέπει να συμβάλλουν σε αυτό[ποδοσφαιριστές-προπονητές-παράγοντες-φίλαθλοι].