Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Μεσολόγγι 2008 : Έρχονται ανακοινώσεις

Με πολλά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του νεοφώτιστου Μεσολόγγι 2008  ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας.
Αυτό διότι ο προπονητής του συλλόγου Γιάννης Γουλής αντιμετωπίζει πολλές απουσίες ποδοσφαιριστριών  λόγω των  επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.
Όσον αφορά τώρα το ρόστερ του συλλόγου, ο κορμός παρέμεινε ο ίδιος με την περσινή ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής στον 3ο Ομιλο.. Φυσικά ο μεγάλος ο στόχος των ανθρώπων του Μεσολόγγι 2008 είναι η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.
Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθούν και οι επόμενες κινήσεις στις οποίες έχει, δεδομένα, προχωρήσει η ομάδα του Μεσολογγίου. Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι πλέον είναι θέμα ωρών οι πρώτες  μεταγραφές του Μεσολόγγι 2008 , μετά τις προσθήκες των Τζουμερκιώτη Ε.,Ασημάκη Σ.,Βράνα-Τριανταφύλλου Σ. καθώς μέσα στο Σαββατοκύριακο  αναμένεται να κλείσουν δύο (ενδεχομένως και τρεις) μεταγραφές.
Σίγουρα, μένουν μόνο οι ανακοινώσεις για την μεταγραφή της επιτελικής μέσης, που θα είναι σε θέση να προσφέρει επιπλέον λύσεις στο μεσοεπιθετικό κομμάτι του Μεσολόγγι 2008  και πλέον είναι θέμα ωρών για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή της.
Το ίδιο ισχύει και με την μεταγραφή της κεντρικής επιθετικής [CF] και της πλάγιας επιθετικής ...
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία για την «ταυτότητα» των  τριών παικτριών...Οι συζητήσεις με τις τρεις παίκτριες έχουν προχωρήσει και το μόνο που απομένει είναι να μείνουν ελεύθερες  από τα σωματεία όπου ανήκουν για να μετακινηθούν στο Μεσολόγγι 2008.
Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στο μεταγραφικό σχεδιασμό της Μεσολογγίτικης ομάδας  και για την περίπτωση της  στόπερ που εδώ και καιρό έχει συμφωνήσει με αμυντική που το παθος και το αμυντικο της  ταλεντο ειναι τα κυρια χαρακτηριστικα της που θα δώσει άλλη δυναμική στην ομάδα....