Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Το... fan club του Μεσολόγγι 2008 στην Σαντορίνη..

 Επεκτείνονται σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας οι φίλοι της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Μεσολόγγι 2008.....

Μεγαλώνει και αναπτύσσεται η Μεσολογγίτικη  «αποικία» στο καταπληκτικό νησί της Σαντορίνης και για αυτό φροντίζει ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Καρακώστας που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων διαμένει μόνιμα  εκεί..
Το  ποδόσφαιρο χαρίζει δυνατές στιγμές στους φίλους του και ο γνωστός επιχειρηματίας του καταστήματος ΄΄Το παραδοσιακόν της Οίας ΄΄ τα τελευταία χρόνια με την άνοδο του γυναικείου ποδοσφαίρου στην γενέτειρα του πόλη έγινε μεγάλος θαυμαστής και υποστηρικτής της ομάδας του Μεσολόγγι 2008...Στο πρωτάθλημα που έληξε παρακολούθησε αγώνες της ομάδας ενω παραβρέθηκε και τιμήθηκε στον 1ο Ετήσιο χορό, που διοργανώθηκε τον Φεβρουάριο  ΄΄ στο σύνορο ΄΄στις Παπαδάτες.
Είναι γνωστό πως το ποδόσφαιρο «ξεσηκώνει» τα πάθη.Αν σε όλα τα παραπάνω προσθέσετε και την απόσταση θα καταλάβετε πόσο σημαντικό είναι να είσαι Μεσολογγίτης  και να δηλώνεις οπαδός της  ποδοσφαιρικής γυναικείας ομάδας που φέτος θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α΄Εθνικής Κατηγορίας. Και όχι στα λόγια… Αλλά με έργα και με πράξεις. Πρίν απο λίγες ημέρες ο Βαγγέλης Καρακώστας με την οικογένειά του και φίλους του ανέβηκε στο πιό ψηλό σημείο του νησιού και φωτογραφήθηκε με την σημαία του Μεσολόγγι 2008., όπως και έξω απο το κατάστημα του στην Οία της Σαντορίνης..!!!!!!


                                                      Βαγγέλης Καρακώστας