Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ηλεκτρονικό εμπόριο(E-shop) και στην Ευρυτανία

 Η επίδραση του διαδικτύου και των ηλεκτρονικών αγορών έχουν κάνει πλέον και την εμφάνιση τους στην περιοχή της Ευρυτανίας.
Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί πριν μερικά χρόνια ότι ένα μαγαζί στο Καρπενήσι θα μπορούσε να στέλνει ηλεκτρικές συσκευές και είδη υγιεινής σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας;
Και όμως από την Ευρυτανία και το Καρπενήσι η επιχείρηση του κ. Κολλημένου διατηρεί εδώ και δυο χρόνια ηλεκτρονικό κατάστημα. Η πτώση της οικοδομής και της ανάπτυξης στην περιοχή της Ευρυτανίας τους έδωσε το έναυσμα να στραφούν στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Το E-SHOP www.kollimenoswood.gr αποστέλλει καθημερινά οικιακές συσκευές(Απορροφητήρες, κουζίνες, πλ.πιάτων κτλ) αλλά και νεροχύτες, βρύσες σε όλη την Ελλάδα.
Απόδειξη ισχυρή βεβαίως είναι η σελίδα των αξιολογήσεων της επιχείρησης στο Skroutz http://www.skroutz.gr/m/3668/KollimenosWood που στους 4 μήνες παρουσίας της στην μηχανή σύγκριση τιμών μετράει 20 θετικές αξιολογήσεις, κάτι που κατατάσσει το E-Shop στα πρώτα στον συγκεκριμένο κλάδο. Παράλληλα έστω και αν η επιχείρηση είναι εμπορική διαφημίζεται έμμεσα και το Καρπενήσι και η Ευρυτανία.