Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Η Χριστίνα Παθιακάκη πέτυχε τα δύο γκολ της ζωής της!

.
.Εκπληκτικά παιχνίδια παίζει καμιά φωρά η ζωή. Η Χριστίνα Παθιακάκη, μικρή κοπέλα ακόμα, το κατάλαβε πολύ καλά στον πρόσφατο φιλικό της γυνακείας ομάδας του Ατρομήτου με τον Ακράτητο.
Στο γήπεδο στο οποίου άφησε την τελευταίο του πνοή ο παππούς της Γιάννης, η Χριστίνα πέτυχε δύο γκολ με τον Ατρόμητο. Μη ρωτήσετε που τα αφιέρωσε, η απάντηση είναι πολύ εύκολη.

Η σχετική ανακοίνωση του Ατρομήτου

"Χριστινα Παθιακακη, εγγονη του αειμνηστου Γιαννη Παθιακάκη.

8/2/2002 Παρασκευη στην τελευταια προπονηση του Ακρατητου πριν τον αγωνα με Ξανθη . Εκτελουσε οπως του αρεσε φαουλ στον Ραπτη και σε ενα απο αυτα επαθε ανακοπη Έτσι πέθανε ο Γιάννης Παθιακακης. Η εγγονή του βρίσκεται στις ακαδημίες της γυναικείας ομάδας του Ατρομητου εδώ κ δύο χρόνια.

Ένα εξελίσιμο ταλεντακι που Ακολουθει τα χναρια του Παππου της . Βρέθηκε στο γήπεδο όπου ο παππούς της άφησε την τελευταία του πνοή στο γήπεδο του Ακρατητου σε φιλικό αγώνα με την Γυναικεία ομάδα του Ακρατητου. Η Χριστίνα Παθιακάκη έβαλε δύο γκολ κ τα αφιέρωσε στον αγαπημένο της Παππου που έφυγε πολύ νωρίς απ τη ζωή. Ευχόμαστε στη Χριστίνα να συνεχίσει μ τον ίδιο ζήλο κ ο Παππούς από ψηλά να τη καμαρώνει".

contra.gr