Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ρόβας: «Ίδιος κάθε αντίπαλος για Απόλλωνα!»

Σε πρωταγωνιστή του Απόλλωνα προχθές στην Καλαμαριά με τη Δόξα Δράμας εξελίχθηκε ο Χρήστος Ρόβας, με το νεαρό Σερραίο φορ, που κάλυψε το κενό του Κυβελίδη, να στέλνει στο… πλεκτό τη μπάλα όταν «έκαιγε» στην παράταση και στα… ουράνια την ανακουφισμένη κερκίδα, τονίζοντας ωστόσο με νόημα ότι δεν μετρά η νίκη-πρόκριση παραπάνω κόντρα στους «Μαυραετούς».



Ο 21χρονος στράικερ,που ξεκίνησε απο τα τμήματα υποδομής  του Γ.Ο.Μεσολογγίου , έχει αγωνιστεί ακόμα σε Ιωνικό, Εθνικό Σιδηροκάστρου, Πανναξιακό και Γιούχτα (συμπαίκτης με τον Γιάννη Καλαϊτζίδη), «εκτέλεσε» τους Δραμινούς στην παράταση, αφήνοντάς τους εκτός κυπέλλου, αλλά ρίχνει τους τόνους στην «ΑRENA PRESS»: «Δε με απασχολεί που ο αντίπαλος ήταν η Δόξα, το ίδιο θα χαιρόμουν για παράδειγμα και με τον Καμπανιακό ή το Νέστο. Κάναμε το «6Χ6» στα επίσημα ματς, αρκετές φορές με μεγάλα σκορ και σχεδόν πάντα με καλές εμφανίσεις.

Δεν μας απασχολούν ποτέ οι αντίπαλοι, γιατί είμαστε ο Απόλλων, δεν φοβόμαστε κανένα και όλα εξαρτώνται μόνο από τη… δική μας «μέρα». Χαίρομαι απλώς που ήταν το πρώτο μου γκολ στην ομάδα και σημαντικό, ήρθε στην παράταση και βοήθησε να προκριθούμε. Άσχετα με τον σκόρερ, είναι σπάνιο και πολύ ειλικρινές, ότι όλοι χαιρόμαστε το ίδιο στα γκολ. Δε λέμε ότι ήταν νίκη υπεροχής, ανωτερότητας ή αποδείξεων με τη Δόξα, που δείχνει βασικός ανταγωνιστής στο πρωτάθλημα. Άλλωστε, είχαμε πολλές αλλαγές και οι δυο.

Κάθε μέρα δείχνουμε βελτιωμένοι, με δυναμική και αγωνιστική υγεία, με στόχο το συνδυασμό ουσίας και θεάματος. Έχουμε πολλούς παίκτες τοπ επιπέδου, που δίπλα τους βελτιωνόμαστε και όλοι οι θεωρητικά… δευτερεύοντες, αρχικά αναπληρωματικοί και πιο νεαροί. Με τέτοιο ρόστερ, αναβαθμίζονται όλοι, ανεβαίνουν στάνταρ και επίπεδο, δεν ανήκουμε στη Γ΄ Εθνική. Χαιρόμαστε που έχουμε δίπλα μας μεγάλες προσωπικότητες».

«ΘΑ… ΞΕΦΕΥΓΕ ΤΟ ΣΚΟΡ»

Για να συνεχίσει ο Χρήστος Ρόβας: «Κάναμε πολλές κλασικές ευκαιρίες, ειδικά για ντέρμπι, είχαμε και δυο δοκάρια. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί, θα καθαρίζαμε νωρίτερα και ίσως το σκορ… ξέφευγε.

Ήταν μια νίκη υπομονής και επιμονής, βλέπαμε την κυριαρχία μας και πιστεύαμε ότι ήταν θέμα χρόνου το γκολ, δεν θα… γλιστρούσε η πρόκριση. Δείξαμε χαρακτήρα, παρότι είχαμε αρκετές ατυχίες με τραυματισμούς, επιβεβαιώθηκε ότι το ρόστερ έχει «βάθος». Τώρα σκεφτόμαστε τη δύσκολη έξοδο στον Λαγκαδά, που έχει καλό δυναμικό και δυνατή ομάδα.

Πάλι όμως, όλα εξαρτώνται από εμάς, θα τα δώσουμε όλα για το διπλό. Είναι ντέρμπι, αλλά δεν κρίνει πολλά. Χωρίς να μειώνουμε τους άλλους, η διαφορά μας φαίνεται στο γήπεδο. Δεν έχουμε μόνο ένα ατού, αλλά πολλά… λιθαράκια και δυστυχώς για τους άλλους λίγα αρνητικά».

Επιμέλεια: ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ
arenafm.gr