Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Δόξα Πηγαδακίων Ζακύνθου :ANOIXTH EΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ , Κυρίας ΚΟΡΦΙΑΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ

.


''Κυριως απευθυνομαι στα μελη του συλλογου, [γονεις, αθλητες και αθλητριες, ] σιγουρα ομως απο εδω μπορουν να διαβασουν αρκετοι τις σκεψεις μου και τους προβληματισμους μου.
Καταρχας, οπως μπορει να διαπιστωσει ο καθε αναγνωστης του κειμενου, φετος το γυναικειο τμημα του συλλογου θα αγωνιστει για 4 χρονια στον ιδιο ομιλο με την συναδελφη ομαδα απο την Πατρα, τον Ατρομητο Ζαρουχλεικων , το ιδιο επισης με την ομαδα των Αμαζονων Κορινθιας. Καλοσωριζουμε στον ομιλο μας και τις 2 νεες ομαδες απο την Περιοχη τις Αιγιαλειας και του Πειραια. Ευχομαστε σε ολες τις ομαδες του ομιλου καλη σεζον και να εχουμε υγεια που ειναι το σημαντικοτερο για ολους μας. Η δικη μας ομαδα και φετος αγωνιστικα , θα σταθει στην αναδειξη των κοριτσιων που υπαρχουν στα τμηματα υποδομης του συλλογου.
Ευκαιρια δοθουσης ομως , πρεπει να ενημερωσω και τα μελη του συλλογου για την υποθεση του γηπεδου μας , καθως και για λυπηρα γεγονοτα των τελευταιων 48 ωρων.
Ο συλλογος μας , δεν περιμενει απο κανεναν να του δωσει ταυτοτητα ''εκλεκτου'' η' οχι μελους. Ο συλλογος μας , πολλη προσφατα , στην εκλογικη διαδικασια τις ΕΠΣ Ζακυνθου εδειξε οτι μενει σταθερος σε ηθικες αξιες που στην εποχη που ζουμε ολοι μας , εχουν μπει υπο αμφισβητηση. Ειμαστε περηφανοι που αυτο το δ.ς. εχει μελη την Τακτικη και Αναπληρωματικη αντιπροσωπο που εκπροσωπησαν τον συλλογο. Ειναι επωνυμοι Ζακυνθινοι πολιτες που κρατησαν σθεναρα το αιτημα του συλλογου για αλλαγη. Καποιοι, χθες και σημερα, που μαλιστα ,ξεχασαν απο ποια μελη του Α.Ο. Δοξα Πηγαδακιων ελαβαν τον 15 η' τον 22 ψηφο, αναζητουσαν μεσα στα μελη του Δ.Σ. του συλλογου μας ενα δικο μας ΕΚΛΕΚΤΟ μελος , που μαλλον ξεχασαν και για ποιο λογο δεν ηταν ο ιδιος υποψηφιος , αφου ηταν ο μονος που εκανε αντιπολιτευση περυσι τετοια εποχη. Τι να κανουμε , δρυος πεσουσης πας ανηρ ξυλευεται.
Ομως , η ''βαρυχειμωνια'', δυστυχως απο τον φορεα που ανηκουμε , συνεχιζεται.Πως αλλιως μπορουμε να εκλαβουμε , αυτη την ''πραξικοπηματικης νοοτροπιας'' παρεμβαση στα του συλλογου διοικητικα δρωμενα απο τον προ'ι'σταμενο τις γραμματειας του φορεα??
Αληθεια, αφου μεσα σε 24 ωρες 10 συναδελφα σωματεια , επι δυναμεως 24 φετος, προσυπογραφουν το δικαιο αιτημα μας για αναβολη του αγωνα του συλλογου μας , ως μετρο πιεσης να επιταχυνθουν οι ρυθμοι επανελεγχου του γηπεδου μας, γιατι ο αρμοδιος φορεας οπου ανηκουμε δηλωνει την συμπαρασταση του , ''δια τις θλιψεως''?? Ποσο δυσκολο θα ηταν μια αναβολη η' εστω ενα ψηφισμα συμπαραστασης στο δικαιο αιτημα μας?? Ποσο βασιμες ειναι οι ενδειξης οτι βολευει να φαινεται η Δημοτικη Ενοτητα Αλυκων Ανευ Αθλητικης Εγκαταστασης??Ποσοι πραγματικα τιμουν τις δρασεις του συλλογου μας , που στηριχθικαν στον συγκεκριμενο χωρο?? Ποιος ανηκε στη διοικηση του προηγουμενου φορεα οπου αδικηθηκαν 2 αθλητριες του συλλογου μας , στα Εθνικα Κλιμακια και γιατι δεν θελει να το πει ευθαρσως οτι αδικηθηκαν??Ποιοι ξεχασαν να απονειμουν ενα δημοσιο μπραβο και να ευχηθουν καλη σταδιοδρομια σε ενα αθλητη του συλλογου, οπου ειχε επιλεχθει και στην ομαδα ευθυνης του φορεα περυσι, και αδικηθηκε, και απο συγκεκριμενο υπευθυνο τις ομαδος αυτης , που τωρα τον επιβραβευσαμε τοποθετοντας τον συνοδο, και το παιδι αυτο, μελος τις επιλεκτης ομαδας περυσι , φετος αγωνιζεται με την φανελα του Ιστορικου??
Ποιοι , δυσκολευτηκαν να διαβασουν τον κανονισμο τις Ομοσπονδιας για τα διπλωματα, και ποσο καιρο ετεροχρονισμενα διορθωσαν την πιστοποιηση του συνεργατη μας??Αραγε , ειδαν οτι μετα την φιλικη αναμετρηση τις ομαδος μας, με την ομαδα ευθυνης τους, μπορεσαν να καλεσουν τον αθλητη μας ο οποιος αγωνιστηκε , χωρις καμια προπονηση , 90 λεπτα στην πρωτη τους επισημη υποχρεωση??
Αγαπητα μας κοριτσια , Γιωτα Παπαδατου και Βασια Τσουκαλα. Καλα σας τα ειπε ο προεδρος , και για το μελλον που ερχεται και για το σωματειο μας που ανθιζει, και ολα ωραια και καλα. Ενα ψηφισμα ομως για συμπαρασταση--αλληλεγυη ποσες μερες θελει η γραμματεια για να το γραψει στην ιστοσελιδα??Μια δημοσια ανακοινωση οτι η εκδηλωση τις ανοιξης που την εχουμε καθιερωσει 11 χρονια τωρα , και που εσεις κοριτσια εχετε προσφερει εθελοντικα τοσες φορες, θελει πολλη σπουδη για να βγει?? Η' μηπως και εδω οι ενδειξεις οτι και οι νυν θα προσπαθησουν να μας δημιουργησουν προβλημα κανοντας στις ημερομηνιες που απο τωρα Οκτωμβρη μηνα τους γνωστοποιησαμε , αλλη εκδηλωση τις ιδιες μερες τοτε?? Γιατι τοση δυσκολια για μια ανακοινωση και ενα ψηφισμα?? Μαλλον λοιπον εσυ τα ειπες καλα Γιωτα Παπαδατου, επιτελους ας σταματησει αυτη η συνεχιζομενη αδικια εναντι ενος κοινωνικου συνολου, μιας ομαδας, ενος θεσμου. Γιατι η ομαδα μας , ο Α.Ο. ΔΟΞΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ δεν ξερουμε εαν για τον φορεα που ανηκουμε ειμαστε ''εκλεκτο'' μελος, ξερουμε ομως οτι ειμαστε ολα τα υπολοιπα, και κυριως ενας θεσμος, και θελουμε τον σεβασμο προς τον θεσμο. Απο θεσμο προς θεσμο. Τα προσωπικα , οσοι δεν μπορουν να τα ξεπερασουν , απλα ας τα λυσουν προσωπικα. Η γυναικεια μας ομαδα υπαρχει απο το 2003, τα τμηματα υποδομης απο το 1998, και η αντρικη/εφηβικη μας ομαδα στα τοπικα πρωταθληματα απο το 1994 και μαλιστα ανελιπως.
Εαν καποιο απο αυτα τα τμηματα , αντιμετωπισει προβλημα ΑΝΤΟΧΗΣ, οπως λες αγαπητη Βασια Τσουκαλα, τοτε πολλη απλα η αδυναμια του οποιου τμηματος του συλλογου θα εχει ονοματεπωνυμο/α.
Ελπιζω και ευχομαι ολοθερμα , να μη φτασουμε εκει.!!!
Ελπιζω και ευχομαι , ο Προεδρος , στον οποιο εναποθεσαμε τις ελπιδες μας για ενα καλυτερο μελλον ,στις σχεσεις μας με τον φορεα, τον περασμενο Απριλιο, να σταθει θεματοφυλακας στην απροσκοπτη λειτουργια μας.
Ναι, αδειες δεν χορηγειτε κυριε Προεδρε , ομως εχετε ενα μελος στην επιτροπη και μπορειτε να βγαλετε ενα ψηφισμα συμπαραστασης εστω , στην ιστοσελιδα σας, αφου την αδειοδοτηση την ζητα ενα μελος σας.
Μπορειτε κυριε Προεδρε, να αγκαλιασετε απο τωρα την εκδηλωση μας, θετοντας την υπο την αιγιδα σας, που σας κοινοποιησαμε την περασμενη εβδομαδα , επισης με μια ανακοινωση στην ιστοσελιδα σας.
Μπορειτε , εαν θελετε , να ενημερωθειτε απο τον γνωστο σε εσας και σε ολους μας , Σταματη Μπαστα, για την παραλογη απαιτηση τις γραμματειας προς το δ.ς. του συλλογου μας.
Ελπιζουμε αυτο το συμβαν να μην γινει οδηγος για το πρωταθλημα τοπικου που ξεκινα . Η ομαδα μας , συνειδητα, τερματιζει στην τιμητικη τελευταια θεση του βαθμολογικου πινακα μην δημιουργοντας προβληματα.Για αυτο και πηραμε, μεσα στους αγωνιστικους χωρους, επαξια το κυπελλο Ηθους 2 φορες . Εαν ομως μας δημιουργησουν θα σκεφτουμε την αποχωρηση. Για πρωτη φορα απο το 1994. Κατι το οποιο δεν θα τιμα ουτε εμας , αλλα ουτε και τον φορεα. Τελος θα ηταν παραλειψη να μην ευχαριστησουμε τα 7 συναδελφα σωματεια που υπογραψαν το δικαιο αιτημα μας το οποιο σημερα Παρασκευη 21-10-2016 σας επανακαταθετουμε. Σε αυτα τα 7 σωματεια να προσθεσουμε τον Εθνικο Σκουλικαδου , την Δοξα Λιθακιας και τον Α.Ο. Αλικανα που επισης συμφωνουν στο δικαιο αιτημα μας , απλα λογο τις κακοκαιριας , δεν μπορεσαμε να βρεθουμε να υπογραψουν.
.
.
Μετα τιμης
ΚΟΡΦΙΑΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Υ.Γ. ''Ευχαριστουμε ολους οσους μας δηλωσαν την συμπαρασταση τους και απο εκτος Ζακυνθου. Χωρις να θελουμε να μειωσουμε κανεναν απο αυτους , θελουμε να τονισουμε τρια ατομα , τον καθενα για πολλους σημαντικους λογους.
1] τον Αγγελο Ζαζοπουλο προπονητη κ15 τις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
2] τον Θοδωρη Βαγγοπουλο , Υπευθυνο των τμηματων υποδομης του Πανηλειακου.
3]την Δημητρα Παθιακακη , κορη του Αειμνηστου και τοσο προωρα μακρυα μας Γιαννη Παθιακακη